KÖRFEZ KENT KONSEYİ ÇOCUKLARI UNUTMADI



İlçede birçok başarılı ve anlamlı çalışmalara imza atan Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Dünya Çocuk Hakları Günü’nde İilimtepe 17 Ağustos ilkokulu’nda öğrenci çocuklarla bir araya geldiler.

MUTLULUKLARI GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Geleceğimizin teminatı olan öğrencilere, çuval oyunu, bilgi yarışması ve eski oyunlar aktivite olarak yaptırıldı. Bilgi yarışmasında dereceye giren miniklere ödülleri verildi. Oldukça eğlenceli geçen programda, palyaçolar da hazır bulundu.  Gençlik Meclisi Müzik Kulübü öğrencilere mini konser verdi. Çocukların mutlulukları ise görülmeye değerdi.

GENÇLİK MECLİSİNE TEŞEKKÜR ETTİLER
Çocukların gününde onları mutlu eden Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Hakan Tosun ve ekibine, hem minikler hem öğrenciler teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817