banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Körfez Kent Konseyi Kaymakam Can’ı Ziyaret Etti
 Körfez Kent Konseyi Başkanı İsa Taş ve yönetim kurulu üyeleri,  Körfez Kaymakamı  olarak atanan Hasan Hüseyin Can’ı makamında ziyaret etti.

Körfez Kent Konseyi Meclisi Kalabalık Bir Şekilde Kaymakamı Ziyaret Etti

Ziyarete Körfez Kent Konseyi Başkanı ve Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş,  Kocaeli Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ozan Denli, Körfez Kent Konseyi Gençlik Başkanı Hakan Tosun, Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bahar Baykal ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk katıldı.

Yeni görevinde Kaymakam Hasan Hüseyin Can’a başarılar dileyen Başkan İsa Taş,”Daha önceki Kaymakamlarımızla birlik ve beraberlik çerçevesinde başarılı çalışmalara imza atmıştık. Çalışmalarımıza birlik ve beraberlik içerisinde kaldığımız yerden devam edeceğimize gönülden inanıyorum” dedi.

Belediye Başkanımızın Bizlere Destekleri Çok Büyük

Öncelikle Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyelerini tanıtarak Körfez Kent Konseyi Kuruluşu ve Körfez Kent Konseyi olarak yapılması planlanan çalışmalar hakkında Kaymakam Hasan Hüseyin Can’a bilgi veren Başkan İsa Taş Körfez’i daha yaşanabilir ve tercih edilebilir bir yer yapmak için Körfez Kent Konseyi olarak çaba harcayacaklarını söyledi.

Körfez Kent Konseyi’nin halkın nabzını tuttuğunu söyleyen Başkan İsa Taş, “Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, bizlere çok destek oluyor. Yeni bir oluşum olan Körfez Kent Konseyi kısa sürede başarılı çalışmalara imza atmıştır” dedi.

Kaymakamlık Olarak Her Türlü Desteğe Hazırız

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti anlatan Kaymakam Hasan Hüseyin “Kent Konseyleri yaşadıkları yerin sorunlarının çözümünde önemli katkılar sağlar. Kent Konseyi’nin yararlı hizmetler yapacağına ve başarılı olacağına gönülden inandığını” söyledi. Kaymakam Hasan Hüseyin Can, Kent Konseyi çalışmalarına Körfez Kaymakamlığı olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826