banner2752
banner2750
banner2776

KÖRFEZ KENT KONSEYİ'NDEN ÖRNEK BERABERLİK


Erzurum-Çat Derneği’nde yapılan toplantıya, Kent Konseyi Başkanı İsa Taş’ın yanı sıra, Kent Konseyi Genel Sekreteri Aslı Kuş, Kadın Meclisi Başkanı Nigar Yağız, Gençlik Meclisi Başkanı Hakan Tosun ve çok sayıda STK Başkanı katılım sağladı.

 “ HALKIMIZI TEMSİL EDİYORUZ”
Sıcak ve samimi bir ortamın oluştuğu toplantıda konuşan Körfez Kent Konseyi Başkanı İsa Taş;” Kıymetli arkadaşlarım öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Hepinizin bildiği gibi yerel hizmetler konusunda Körfez ilçemizi hep birlikte şekillendiriyor ve güzelleştiriyoruz. STK’larımız bizim için önemli. Burada bulunan herkes halkımızı temsil ediyor.


EKONOMİK KRİZE BOYUN EĞMEYECEĞİZ
Yerel’de ilçemiz için yaptığımız çalışmalar ortada. Fakat Ülkemiz şuan ekonomik bir savaş içinde. Batı ülkeleri, özellikle Amerika zor durumda kalmamız için elinden geleni yapıyor. Allah’a şükürler olsun bunu başaramadılar ve başaramayacaklar. Güçsüz Türkiye hayali kuranların oyunlarını bozacak, ekonomik krize asla boyun eğmeyeceğiz.
ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ  
Bir yönetici, başkan, çalışan olarak değil öncelikle Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak bizde üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz. Tasarruf noktasında Körfez Belediyemiz gerekli adımları attı ve atamaya da devam ediyor. Bir ve beraber olduktan sonra bizi kimse parçalayamaz, kardeşliğimizi bozamaz, Ülkemizi eski Türkiye’ye döndüremez” şeklinde konuştu.
“BİRLİKTELİĞİMİZ BİZE GÜÇ VERİYOR”
Körfez Kent Konseyi Başkanı İsa Taş’ın konuşmalarının ardından konuşan STK Başkanları, Körfez’de yapılan projeleri büyük bir takdirle karşıladıklarını belirtirken, birlik ve beraberliğin onlara güç verdiğini de ifade ettiler. Türkiye’nin içinde bulunduğu ve güçlü bir savaş halinde olduğu ekonomiye kaşı her zaman Devletin yanında olduklarını, bu konuda gerekli adımları atacaklarını belirttiler. Sıcak, samimi bir havada geçen toplantı, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680