Körfez Kent Konseyi Üyesinin Uluslararası Başarısı
 Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi Fotoğrafçılık Kulübü üyesi Fotoğraf Sanatçısı Ahmet Turan Kural, National Geographic’in düzenlediği fotoğraf yarışmasında “doğa” kategorisinde birinci olarak büyük bir başarıya imza attı.

Körfez Kent Konseyi’nden Uluslararası Başarı

İlçemizin başarılı gençlik oluşumlarından olan Körfez Kent Konseyi Gençlik Merkezi, gerçekleştirdiği başarılı projelerinin yanı sıra uluslararası platform da düzenlenen yarışmada ilçemizi temsil ederek büyük bir başarıyı Körfez’e getirdiler.

‘Doğa’ Kategorisinde Birinci Oldu

Çevreye duyarlı, insanlığın doğanın bir parçası olduğuna inanan ve insansız çevre olmayacağı gibi çevresiz insan olmayacağı düşüncesini bir yaşam felsefesi haline getirmiş başarılı fotoğraf sanatçısı Ahmet Turan Kural ‘Doğa’ kategorisinde birinci olarak Körfez’i uluslararası platform’da en iyi şekilde tanıttı. 15 bin fotoğrafın değerlendirildiği yarışmanın jüri üyeleri ülkemizin başarılı fotoğraf sanatçıları ve dünya genelinde ün yapmış isimler yaptı. Yarışma jürisi foto muhabiri Ara Güler, NG Uluslararası Edisyonlar Fotoğraf ve Tasarım Editorü Darren Smith ve Sizin Kareniz Fotoğraf Direktorü Monica Corcoran’dan oluşturdu.

Ahmet Turan Kural, “Bu Ödül Benim İçin Daha Anlamlı”

Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi Fotoğrafçılık Kulübü üyesi Fotoğraf Sanatçısı Ahmet Turan Kural, 2005 yılından bugüne binlerce resim çektiğini ve birçok kez çeşitli ödüller aldığını vurguladı. Körfez’li Fotoğraf Sanatçısı Ahmet Turan Kural, “Uluslar arası ve ulusal birçok fotoğraf yarışmasında ödüller aldım. Ancak National Geographic’ten aldığım bu ödül benim için daha anlamlı. Ayrıca bu fotoğrafın İzmit’te çekilmesi ve uluslar arası bir yarışmada gösterimi hem ilçemiz açısından hemde ilimiz açısından büyük bir başarı olduğunu düşünüyorum.

Ahmet Turan Kural, “Körfez’e Yakışır Büyük Bir Sergi Açacağız”

Ahmet Turan Kural, Fotoğraf çekmeye devam edeceğini belirtirken bir güzel haberi Körfezlilerle paylaştı. Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyelerimiz ve arkadaşlarımız ile birlikte güzel bir projeyi hayata geçireceğiz” dedi. Bugüne kadar Körfez ile ilgili çekilmiş birçok resimler mevcut olduğunu söyleyen Kural, “Çekimlerimiz ayrıca devam ediyor, üzerinde çalışmalarımızı tamamladığımız zaman Körfez’de Körfez’e yakışır büyük bir sergi açacağız. Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi Fotoğrafçılık Kulübü olarak bundan sonra da çalışmalarımıza ara vermeden devam ederek ilçemizi ve ilimizi uluslararası ve ulusal platformlarda en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817