Körfez Kent Konseyinden Çok Özel Kutlama
 Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi öğretmenler günü sebebiyle Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu ve Fahri Korutürk İlköğretim Okulunu ziyaret etti. Ziyarette okulda görev yapan eğitimcilerin Öğretmenler Günü kutlandı.

Eğitimcilerimizin Sadece Bir Gün Değil Her gün Yanlarındayız

Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclis Başkan Yardımcısı Doğukan Koyuncuoğlu önderliğinde ziyaret edilen okullara yönetim kurulu üyeleri eksiksiz katıldı. İlk olarak Fahri Korutürk İlköğretim okulunu ziyaret eden Gençlik Meclisi okulun eğitimcileriyle bir araya geldi.

Sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Gençlik Meclisi üyeleri öğretmenler odasında karşılıklı fikir alışverişlerinde bulundular. Kent Konseyi Gençlik Meclis Başkan Yardımcısı Doğukan Koyuncuoğlu’nun yaptığı konuşmada, “Eğitimcilerimizin bu önemli gününü Körfez Kent Konseyi olarak kutluyoruz. Onların sadece bugün değil her zaman yanlarındayız” dedi. Ziyaret samimi bir şekilde devam ederken Gençlik Meclisi üyeleri öğretmenleri unutmayarak hediyelerini takdim etti.

Yaptığınız Görev Ne Kadar Kutsalsa Siz Değerli

Eğitimcilerimizde Bir O Kadar Kutsalsınız

Ziyaretlerine ara vermeden devam eden Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi Halide Edip Adıvar İlköğretim Okuluna geçti. Okul müdürü Abdulrahim Tohumcu tarafından okulun girişinde karşılanan Gençlik Meclisi üyeleri eğitimcilerin bulunduğu odaya geçtiler. Teker teker eğitimcilerle tanışan Gençlik Meclisi üyeleri eğitimcilerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı. Aynı şekilde Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclis Başkanı Hakan Tosun’un yerine vekalet eden Doğukan Koyuncuoğlu eğitimcilere kısa bir konuşma yaparak eğitimcilerin Öğretmenler Gününü kutladı. Körfez’e dair plan ve projelerinden bahseden Doğukan Koyuncuoğlu, “Sizler birer eğitimci olarak gençlerimizin geleceklerine yön veriyorsunuz. Bizlerde sizlerin verdikleri eğitimleri korumak adına gençlerimizle birlikte iyi ve doğru olanın yanında duruyoruz. Siz eğitimcilerin yaptıkları hiç bir şey boşa çıkmayacak. Sizler bataklığa çiçek ekseniz o çiçek en iyi şekilde açar. Yaptığınız görev ne kadar kutsalsa siz değerli eğitimcilerimizde bir o kadar kutsalsınız” dedi.

Ziyaret çeşitli hediyelerin takdiminin ardından toplu resim çekilerek son buldu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817