KÖRFEZ LOJİSTİKÇİLER DERNEĞİ BARAN'LA TIR PARKINI GÖRÜŞTÜ
 Ziyarete, Körfez Lojistikçiler Dernek Başkanı Veli Yıldız, Kocaeli Yarımca Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Dernek Başkanı Veysel Şenol, 75 Nolu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Ercan Ayvaz, Altınkar Nakliyat sahibi Mustafa Altın katıldılar. Dernek Başkanı Veli Yıldız, derneğin bünyesinde şirkette kurduklarını ve ciddi bir yaklaşımla çalışmalarına hız verdiklerini söyledi. Yıldız, en önemli olayın tır parkı olduğunu bir kez daha hatırlatarak, ‘’Bu konuda geç kalmamalıyız. İlçedeki tüm firmaların araçlarına ve dışarıdan gelen tır ve kamyonlara hizmet verecek, onları yönlendirecek ciddi bir organizeye ihtiyaç var. Derneğimiz bunu sağlayacak tecrübe ve yeterliliğe sahip. Siz de bize destek olursanız, Belde garajına talibiz. Burasını alıp, tüm ilçedeki tır ve kamyon trafiğini rahatlatacak şekilde yönetiriz. Kiraya verilmesi düşünülen Belde garajını alıp, en iyi şekilde kullanıma uygun hale getirerek, eksiklerini gidererek çalıştırabiliriz. Derneğimiz yönetimi ve üyeleri bu konuda tecrübeli isimlerden oluşuyor. Ayrıca, yıllardır bu tür taşımacılık ve araç trafiğini yöneten tecrübeli üç kooperatifte bizim yanımızda’’ dedi.

Körfez Belediye başkanı İsmail Baran, meclis toplantısında da belirttiği gibi, Belde garajını belediyenin elindeki personel sayısı ile çalıştırmakta zorlandığını, bu nedenle de kiralanmasının düşünüldüğünü ifade ederek, ‘’Çalışma programınız, düşünceleriniz güzel. Ben de bu konuda size yardımcı olmak isterim. Sonuçta hepimiz ilçedeki başlayacak olan tır ve kamyon trafiğinin halkı rahatsız etmeden, sorunsuzca yürümesini istiyoruz’’ dedi.

Dernek yönetimi ve kooperatif başkanları Baran’ın bu yaklaşımının umut verici olduğunu ve başlangıcı Belde garajı ile yaptıktan sonra, ilçede lojistik çalışmalarının hızlanacağını söylediler. Sorunlarını da aktarma fırsatı bulan kooperatifler adına konuşan Yarımca Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Veysel Şenol, kooperatif önünden geçen yolun acilen asfaltlanması gerektiğini söyledi. İsmail Baran’da yolu asfaltlayacaklarına dair söz verdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817