KÖRFEZ LOJİSTİKÇİLER DERNEĞİ YÖNETİMİ BAŞKAN İLE BULUŞTU

Başkan ŞENOL :Körfezde Birinci Önceliğimiz Araç Muayene İstasyonu ve Lojistik Park alanları Olmalı

‘’ Körfezde Nakliyeci Esnaflarının en büyük Beklentilerinin başında şüphesiz Muayene istasyonu ve Park Alanı gelmektedir. Kartepe Köseköy ve Gebze arasında muayene istasyonu  bulunmaması  Araç Sahipleri ve Nakliyeci Esnafını sıkıntıya sokmaktadır. Körfezde bulunan bir aracın muayene tarihi geldiğinde gide bileceği en yakın istasyon Köseköy veya Gebzede bulunmakta.  Bu iki istasyonda Randevu Süreleri Zaman Zaman 1-2 Haftayı bulmakta  .  Hem Milli Sermayemiz Akaryakıt Tüketimini  ve zaman kaybını azaltmak , en  önemli olanı da trafik yükünü hafifletmek için Körfeze Muayene istasyonu şart  ‘’ dedi.  Sözlerine ‘’ Hafta Sonu Ulaştırma Bakanımız Kocaeli’ de olacak bu sıkıntılarımızı birinci  ağızdan iletmeniz bizim için çok önemli. ‘’ dedi.

Belediye Başkanı  BARAN : Körfez de geçekleşecek Yeni Projeler  Nakliyeci Esnafını Rahatlatacak.

‘’Körfez Yapılması Planlanan dalcık ve alternatif yollar ile kentimiz trafik yükünü hafifleteceğiz .  Malumunuz Körfezin trafik Yükü her gün biraz daha artmakta , bunu kontrol altına almak için var gücümüzle Nakliyeci Esnafımızla el ele kol kola bu durumun üstesinden geleceğiz.  ‘’ dedi .

 Kirazlıyalı’da yapılması planlanan  Battı Çıktı Projesinin Evyap Port ve Yıl Port Limanlarının araç yoğunluğun trafiği olumsuz etkilemesinin önüne geçeceğine vurgu yapan Körfez Lojistikçiler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri   proje hakkında fikir alış verişinde bulundular.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817