banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KÖRFEZ LOJİSTİKÇİLER DERNEĞİ’NE DESTEK YAĞIYOR
 Körfez Lojistikçiler dernek Başkanı Veli Yıldız ve Yönetim Kurulu, Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk’ü ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verip, derneği tanıtarak karşılıklı bilgi alış, verişi yaptılar.

Ziyaret sırasında derneğin kuruluşunu memnunlukla karşıladıklarını söyleyen Yahya Öztürk, ilçede şoför esnafının sorunları olduğunu ve limanların tam çalışmaya başlaması ile ilçede de kamyon ve trafik sorununun kaçınılmaz olduğunu belirterek, ‘’Bu aşamada çalışma sistemini kuracak ve şoförleri yönlendirip, araç trafiğine yön verecek bir güce ihtiyaç var. Arkadaşlarımız da bu konularda bilgi ve birikime sahipler. Gereken hizmetin en iyi şekilde verileceğinden eminiz’’ dedi.


Dernek Başkanı Veli Yıldız’da, bu yılın sonuna kadar yaşanması beklenen yoğun trafik akışı ve kaosun meydana gelmemesi için faaliyete geçtiklerini belirterek, ‘’Bizim amacımız da tek ve yetkili elden yükleme, boşaltmayı dernek olarak üstlenip, yönlendirmeyi yapmak. Burada, hem üyelerimiz, hem de iş verenler kazançlı çıkacak.

Sorumluluğu derneğimiz üstlenecek, taşıma ve boşaltma fiyatları uygun olacak ve işverenler başları ağrımadan nakliye hizmeti yürütülecektir. Üyelerimiz de hiçbir zaman yük aramayacak, sabit işini ve çalışmasını bilecek, kazanacaktır’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826