KÖRFEZ LOJİSTİK’TE GÖREV DEĞİŞİMİ
 6 ay önce kurulan Körfez Lojistikçiler Derneği’nde, Başkan Veli Yıldız’ın işleri nedeniyle müsaade istemesi üzerine yapılan 1. Olağan Genel Kurul’da, Veysel Şenol’un Başkanlığındaki yeni yönetim oy birliği ile seçildi. Yapılan kongrede, üyelik başvurusu ücretleri ve derneğe taşınmaz alımı için yetki verilmesi de oylandı ve kabul edildi.

Körfez Lojistikçiler Derneği 1. Olağan Kongresi, Derneğin Mimar Sinan Mahallesi Bağlar Caddesi’ndeki bürosunda yapıldı. Kongreye gelen konuklara önce kokteyl verildi ve daha sonra genel kurul yapıldı. İstiklal Marşı’nın okunması ve şehitler için saygı duruşunun ardından, ilk olarak görevi devreden Dernek Başkanı Veli Yıldız konuştu. Veli Yıldız konuşmasında, 6 ay boyunca kendisiyle çalışan ve yanında olan arkadaşlarına teşekkür ederek söze başladı ve ‘’6 ay önce bu fikri ortaya attım ve ilçenin bu hizmete ihtiyacı olduğu için arkadaşlarımız da destek verdi. İlçenin bu oluşuma ihtiyacı var ve ilerde bunun değeri daha da çok anlaşılacak. Ben, yaklaşık 1 yıl sürecek il dışındaki işlerim nedeniyle, gidiş-geliş yapacağım için görevimi devrediyorum. Bunu söyledim ve arkadaşlarımla yeni bir oluşuma karar verdik. Dernekle bağım kopmuyor, aktif üyeliğim, Körfez Lojistik Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanlığım ve Üst Kurul Üyeliğim devam ediyor. Yine fırsat buldukça dernekte olacak, çalışmalara katılacağım. Yeni seçilen yönetime başarılar diliyor, arkadaşlarıma da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi.

Daha sonra genel kurul maddelerine geçildi. Yapılan görüşmeler ve oylamalarda, üyelik kaydının ilk girişte 500 lira olması, daha sonra her ay 50 lira aidat ödenmesi kabul edilirken, taşınmaz alımı için de başkana yetki verilmesi kabul edildi. Derneğe olan istek, katılımın çokluğu ile de kendindi gösterdi ve bu güne kadar yapılan çalışmaları izleyen nakliyatçılar salonu doldurdu. Kongreyi izlemeye ve çalışmalara destek vermeye gelen bazı nakliyatçılarda, yaşanan coşkulu ortamı gördü ve üyelik kaydı yaptırdılar. Veli Yıldız ve Veysel Şenol, gelen üye ve konuklarla yakından ilgilenip, çalışmalar ve hedefler konusunda bilgiler verdiler.

Seçime giren yeni Yönetim Kurulu tarafından başkan olarak belirlenmesi beklenen Veysel Şenol konuşmasında, Veli Yıldız’a ve yönetime teşekkür ederek, ‘’15 yıldır SS Körfez Yarımca Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanıyım. Nakliyatçılığı ve nakliyatçı esnafının sorunlarını çok iyi biliyorum. Arkadaşlarım bu görevi bana vermek istediklerinde görevden kaçmadım ve sorumluluğu üstlendim. Ben ve arkadaşlarım sizlerin de yardımıyla, biraz zamanla dernek ve ilçe için en iyi çalışmaları yapacağız’’ dedi. Daha sonra yapılan oylama ile 59 üyenin katıldığı kongrede oylama ile tek liste oy birliği ile seçildi. Seçilen yeni yönetim şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu

Veysel Şenol

Mustafa Altun

Kadir Baki

Yücel Adanır

Osman Akova

 Recep Öztürk

Hüseyin Durna

Abdullah Susam

Ramazan Öztürk

Denetim Kurulu

Mustafa Gülcan

Ahmet Önal

Ali Karadeniz



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817