KÖRFEZ MASA TENİSİNDE BULUŞTU

Kulüp Başkanı Muhammed Emin Kılıç ve yönetimi tarafından düzenlenen turnuvaya 32 ekip katıldı. Zevkli ve çekişmeli geçen maçlardan sonra 4 takım yarı finale yükseldi.

Yapılacak olan son maçlardan sonra turnuvanın ilk 3 takımı belli olacak. Körfez Vefa SK Kulübü’nün Çamlıtepe Mahallesi’nde yer alan tesislerinde yapılan maçlara katılımın yüksek olması ve ilgi gösterilmesi spora olan özlemi de gösterdi.

Körfez’in kısa süre önce kurulan ve az zamanda çok iş yapan Körfez Vefa SK Kulübü, diğer kulüplerin aksine pandemi günlerinde de aktif olmayı ve etkinlikler yaparak halkı sporla buluşturmayı başardı. Kulüp Başkanı Muhammed Emin Kılıç, amaçlarının halkı temasın olmadığı, hijyen kurallarının uygulanabildiği spor çeşitleriyle bir araya getirip, sıkıntılı günlere renk katmak olduğunu söyledi.

Körfez Vefa SK Masa Tenisi Turnuvası başladı.

Kocaeli şehrimize renk katan Körfez Vefa SK bu yıl için düzenlediği ikinci turnuva ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 24 Temmuz günü başlayan Masa Tenisi müsabakaları eğlenceli görüntülere sahne oldu.Turnuva, pazar günü oynanacak yarı final, üçüncülük ve final maçlarının ardından düzenlenecek ödül töreni ile son bulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817