Körfez Meclisinde karar alındı

Körfez Belediye Meclisi’nin Haziran ayı toplantısında 10 madde görüşülerek karara bağlandı. Mecliste, Yeniyalı ve Güney mahallelerinde kapalı pazar yapılmasına yönelik karar alındı.

Körfez Belediye Meclisi, belediye başkanı Yunus Pehlivan başkanlığında toplandı. Ziya Baykara, Rıfat Bekir Bekiroğlu ve Turgut Caferoğlu’nun izinli olduğu oturumda gündemde yer alan 10 madde görüşülerek karara bağlandı. Körfez bütünü 1/1000 ölçekli uygulama imar planı, İmar ve Bayındırlık komisyonunun istedikleri süre uzatımı oybirliği ile oylanırken, üç imar plan değişikliği İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi. Toplantıda, Özel Körfezim İÖO öğrencilerinin, Makedonya’da 24-28 Haziran 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan Uluslararası Folklor Festivaline Körfez Belediyesi’ni temsilen katılması kabul edildi. Memur Disiplin Amirliği yönetmeliğinin kabul edildiği Körfez Belediyesi Meclis toplantısının bir sonraki oturumu 5 Temmuz Cuma günü saat 15.00’da gerçekleşecek.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817