Körfez, Mevsimlik Çiçeklerle Renkleniyor

Körfez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bir birinden farklı mevsimlik çiçekler ile Körfez’in çehresini güzelleştiriyor. Kentin işlek noktalarına ve kavşaklara uygulanan çalışma, ilçedeki vatandaşların yoğun olarak kullandığı kamu kurumlarının bahçelerinde de hayata geçiriliyor. Mevsime uygun yetiştirilen çiçeklerin dikimi ve çevre düzenlemesi ekipler tarafından program çerçevesinde gerçekleştiriliyor

KAYMAKAMLIK RENGARENK OLDU

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri son olarak Körfez Kaymakamlığı’nın ön kısmındaki bahçede düzenleme yaptı ve mevsimlik çiçeklerin dikimini gerçekleştirdi. Oldukça güzel bir görünüme kavuşan Kaymakamlık bahçesi, rengarenk bir görüntü aldı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çiçek dikimleri dışında tamirat, bakım ve boyama çalışmalarının da aralıksız devam ettiğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817