banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ MEZARLIĞI'NA 2 YENİ ARAÇ

Daha önce kullanılan ve eski oldukları için sık sık arıza yapan 2 cenaze arabası alınarak, yerine 2 adet yeni araç verildi.

Uzun süredir dile getirilen ve onay gören talep, önceki gün yapılan dağıtımla karşılanmış oldu. Vahit Eryılmaz tarafından verilen sıkı takip mücadelesi karşılık buldu ve Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan 27 araç ilçelere dağıtıldı. Bu araçlardan Gölcük ve Dilovası 3’er araç alırken, Körfez dahil olmak üzere tüm ilçelere yeni cenaze arabaları verildi.

Vahit Eryılmaz, taleplere verilen destek ve araç tahsisi için Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ederek, “Allah gecinden versin ama bir gün hepimiz bu araçların yolcusu olabiliriz. Modern ve arızasız bir nakil hizmeti için araçlar gerekliydi. Bizler Meclis üyesi olarak vatandaşlarımızın ilettiği sorunları ilgili makamlara ulaştırmakla görevliyiz. Kamu yararına olan her konuda vatandaşın sesi olmak için seçildik. Körfez Mezarlığı’nda kullanılan araçların eski olduğunu ve arıza yaptığını defalarca Büyükşehir Meclisi’nde gündeme getirdim. Bizler eksikleri gündeme taşıdığımız gibi, yapılan iyi çalışmaları da takdir etmeliyiz. Körfez Belediye Meclisi ve Büyükşehir Meclisi’nde verdiğim önergeleri dikkate alan ve zamanında  hayata geçiren Başkanımız İsmail Baran ve İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751