Körfez Mezarlık Yoluna ve  Çevresine Asfalt

Mezarlık çevresindeki yollar da asfaltlandı

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Körfez’de İlimtepe Mezarlığı içerisinde modern bir hizmet binası kazandırmak adına çalışmaları yürüten ekipler, yaz ayları başında mezarlık içerisindeki mevcut alanın genişletilmesi için de çalışmalara başlamıştı. İkinci etabı hazır olan ve üçüncü etap için de çalışmaların devam ettiği alanda, düzenleme gerçekleştirildi.

VATANDAŞA KOLAYLIK

Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, “Belediyemiz mücavir alanı içerisinde bulunan mezarlıklarımızda, kapsamlı olarak düzenleme ve genişletme çalışmalarını yürütüyoruz. Genişletme gerçekleştirdiğimiz alanlarda şimdi düzenleme yapıyoruz. Ekiplerimiz sadece mezarlık içinde değil, mezarlık çevresindeki yollarda da asfalt serim çalışmasını sürdürüyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817