KÖRFEZ MİLLİ COŞKUYU HEP BİRLİKTE YAŞADI
 Dev Ekranda 'Milli' Heyecana Ortak Oldular

Tütünçiftlik Kültür Merkezi önünde kurduğu dev ekranda, Fransa'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda mücadele eden A Millilerin son ve en önemli müsabakası olan Çek Cumhuriyeti maçını yayınladı. Milli Coşkuyu Hep Birlikte Yaşamak İçin, Körfezlileri alana davet eden Körfez Belediyesi, iftarın ardından vatandaşları dev ekranın kurulduğu alanda ağırladı.

Galibiyet Yüzleri Güldürdü

Türkiye saati ile saat 22.00'da başlayan Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçı için dakikalar öncesinden alana gelen yüzlerce Körfezli, maçın başlama düdüğüyle birlikte dev ekranda milli heyecana ortak oldu. Zorlu doksan dakika A Millilerin, Çek'ler karşısından Burak Yılmaz ve Ozan Tufan'ın kaydettiği gollerle 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. A Milliler böylelikle şampiyonada bir üst tura çıkma şanslarını bu akşam oynanacak diğer grup maçlarına bağlamış oldu.

"Biz Bitti Demeden Bitmez"

Çek Cumhuriyeti karşısında Türkiye’nin 2-0 lık galibiyeti ise alandaki vatandaşları mutlu etti. "Biz bitti demeden bitmez" diyen Belediye Başkanı İsmail Baran, karşılaşmanın heyecan verdiğini belirterek, "Galibiyet harika bir duygu. Çok mutluyuz. Şimdi diğer maçları bekliyoruz. İnşallah istediğimiz sonuçları duyarız.” Şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817