KÖRFEZ MUAYENE İSTASYONU BEKLİYOR

Ali Karadeniz, bunun  için 4 yıldır sürekli talepte bulunduklarını ve beklediklerini ifade ederek, ‘’Son olarak Tüvtürk Genel Müdürlüğü’ne konuyla ilgili geniş kapsamlı bir dilekçe yazdık. Körfez’de, 6 kamyon kooperatifi, 2 otobüs, minibüs toplu taşıma kooperatifi, çok sayıda taksi durağı, nakliyeci esnafı ve 170 bin nüfusun aracı yer alıyor. Çoktan bu muayene istasyonunu hak edecek kapasiteye ulaşmamıza rağmen, ancak yoğun çabalarımızla ayda 3 gün geçici muayene istasyonu kurulabildi. Körfez halkı ve şoför esnafı geçici istasyon değil kalıcı muayene istasyonu istiyor’’ dedi.

Karadeniz, ilçede liman ve sanayi trafiğinin de yoğunluğunu hatırlatarak, ‘’Körfez’de 2 büyük liman, sanayi kuruluşları, Tüpraş gibi bir büyük rafineri var. Her gün 4 bine yakın araç yollarda hareket halinde. Bir muayene için Gebze, Köseköy, Gölcük istasyonlarından randevu almaya çalışıyoruz. Hem sıra bulamıyoruz, hem de tüm günümüzü harcamak zorunda kalıyoruz. Bir an önce Tüvtürk müracatımızı dikkate alarak Körfez’e halkın beklediği istasyonu kurmalıdır’’ dedi.

Karadeniz, bir diğer beklentilerinin de Tır parkı ve ilçede artı adım atılmaz hale gelen trafiği rahatlatmak için düzenlemeler olduğunu sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817