KÖRFEZ NEFES ALIYOR
 Körfez’de Temizlik Gece Gündüz Devam Ediyor

Körfez Belediyesi " Daha Temiz Bir Körfez" için çalışmaya devam ediyor. Temizlik ekipleri gece ve gündüz vardiyaları halinde Körfez’i daha yaşanılabilir hale getirmek için çalışıyor. Gündüzleri rutin temizlik işleri yapan ekipler, geceleri cadde ve sokakları deterjanlı sularla yıkıyor. Özellikle çöp çıkarma noktalarını özenle yıkayan görevliler, vatandaşların yeni güne tertemiz uyanmasını sağlıyor.

Körfez’i kocaman bir ev olduğunu belirten Temizlik İşleri Ekipleri, “İlçemiz hepimizin yaşadığı kocaman bir ev aslında, bu bilinçle biz belediye olarak ilçemizin en ücra köşesinde dahi temizlenmemiş bir tek yer bile bırakmamak için çalışıyoruz"ifadelerini kullandılar.

Değişen ve Gelişen Körfez

Modern ve çağdaş şehircilik anlayışı ile her geçen gün daha da gelişen ve günden güne çehresi değişenKörfez sokakları, mahalleleri ve caddeleri ile parlamaya devam ediyor. Yalnız kent merkezi değil 36 mahalle ve beldeleri de bu değişimden payını alıyor. Körfez Belediyesi temizlik ekipleri Körfez’in dört bir yanında 24 saat en etkin hizmeti verebilmek için var gücüyle çalışıyor.

Temizlenmeyen sokak, girilmeyen cadde bırakmayan ekipler, okullar ve camilerde de temizlik harekatına devam ediyor. İlçede bulunan her okul, her cami belediye ekiplerince düzenli olarak temizlenerek vatandaşa daha kaliteli hizmet sunacak hale getiriliyor.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817