Körfez Nene Hatun'da 80 Öğrenci TEMA Ailesine Katıldı

TEMA Vakfı'na katılan öğrencilere kimliklerini vermek amacıyla okulun konferans salonunda bir etkinlik düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe; TEMA Vakfı Kocaeli İl Temsilcisi Nermin Tol, TEMA Vakfı Körfez Temsilcisi Fetilay Kurt, Okul Müdürü Fevzi Loka, bu öğrencilerin TEMA Ailesine katılmasını bulduğu sponsor firmalarla sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Eski Veteriner hekimi ve Körfez'in tanınmış ve sevilen insanlarından Fatma Dilber katıldı. Tema Vakfı'na üye olan öğrencilere kimlik; bu çocukların vakfa üye olmasına aracılık yapan ve sponsor firmaların bulunmasını sağlayan Fatma Dilber'e ise 'Teşekkür Plaketi' takdim edildi.

             TÜRKİYE ÇÖL OLMASIN

        Programda konuşan TEMA Vakfı Kocaeli İl Temsilcisi Nermin Tol, vakfa yeni üyelerin katılmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirterek; " Gelece umut olmak, yarınları yeşertmek için bir araya gelmiş güzel yürekli insanları anlatmaya kelimeler yetersiz kalıyor. Minik kalplere dokunarak tema ailesine katılmalarına vesile olan başta FATMA DİLBER olmak üzere sponsor firmalar MY Yapı, Afra Alüminyum, Şark Kuyumculuk, Uzunoğlu İnşaat ve Miroğlu İnşaat Firmaları'nda teşekkür ederim. 'Türkiye çöl olmasın; yarınlarımız ağaçlarla donansın' diyen TEMA Vakfıyla el ele veren bu duyarlı insanlar gençlerimizin aydınlanıp örnek olmalarında önemli rol oynamıştır. Yeşil yaprak unvanını alacak olmalarından dolayı heyecan ve mutlulukla bekleyen bu güzel insanlara tekrar teşekkür ediyorum. Böyle insanların sayısının çoğalmasını diliyorum. Her şey evlatlarımız için daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için" dedi.

             DİLBER, 'KİRLETMEYELİM-KORUYALIM'

        80 öğrencinin Tema Vakfı'na üye olmasına vesile olan, bu konuda sponsor bulan güler yüzlü ve hanım efendi kişiliğinin yanında girişkenliği ve sosyal konularda ki aktifliği ile de tanınan Fatma Dilber ise konuşmasında; " Biliyoruz ki; biz insanlar , sadece sevmediğimiz şeyleri korumuyoruz. Ancak sevdiğimiz şeyleri korumak istiyoruz. Bugün burada sevgimizi göstermek ve bu farkında lığı ortaya çıkarmak için sizlerle birlikteyiz. Toprağımızı , dünyamızı sevelim koruyalım. Kirletmezsek , korumak da kolay olur dedi. Organizasyonda emeği geçen  Körfez Nene Hatun Okulu Müdür  ve öğretmenlerine , minik tema öğrencilere ve maddi destek sağlayan değerli işletme sahiplerine  teşekkür ederim."dedi

             DESTEK DEVAM EDECEK

 Sponsorlardan  MY YAPI sahibi Müjdat Yaldız ve AFRA ALİMİNYUM un sahibi Ahmet Çiğdem, hazırlanmış olan etkinliğe verdikleri katkıdan dolayı mutlu olduklarını ve desteklerinin devam edeceğini söyledi Şenlik havasında geçen Teşekkür töreni, TEMA GÖNÜLLÜ ÖĞRETMENLEEİN el emeği hazırladıkları ikramlarla son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817