KÖRFEZ ÖĞRETMEN EVİ KARANLIK GÜNLERİ GERİDE BIRAKTI
 2014 yılında arka arkaya yapılan toplantılarla, borç batağı içinde olduğu açıklanan ve ihaleye çıkartılmasına rağmen alıcı bulunamayan Körfez Öğretmen Evi, artı ayakları üzerinde durabiliyor. Körfez Öğretmen Evi yeni Müdürü Kemal Aktaş, göreve geldikten sonra yaptığı çalışmalar ve girişimlerle, eski personel borçlarını kapattı. Piyasaya olan borçları da bitiren yeni yönetim, devlete olan borçlarını da belirli bir plana bağladı ve düzenli çalışma dönemine başladı.

Batık bir haldeyken, yine ilçenin uğrak yerlerinden biri olmaya başlayan Körfez Öğretmen Evi Müdürü Kemal Aktaş, şu anda kendi kendilerine yeter hale geldiklerini ve daha da iyi olacaklarını söyledi. Kemal Aktaş, Otelcilik Turizm Meslek Lisesi’nden Öğretmen Evi’ne atandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817