Körfez Öğretmenevi’nde Yeni dönem
 Konuyla ilgili olarak düzenlenen basın toplantısında açıklama yapılarak, bugüne kadar bağımsız olan Körfez Öğretmenevi’nin, İzmit Öğretmenevi bünyesine dahil edildiği belirtildi. Düzenlenen toplantıya, İzmit Öğretmenevi Müdürü Halil İbrahim Soylu, Körfez Öğretmenevi Müdürü Tekin Aykan ve personelleri katıldı. Konuyla ilgili bilgi veren İbrahim Soylu, Körfez İlçede uzun zamandır hizmet veren öğretmenevinin, ek hizmet binası olarak İzmit Öğretmenevi bünyesinde çalışmaya devam edeceğini söyledi.

Soylu, çok geniş bir alana sahip olan Körfez Öğretmenevi ile ilgili verdiği bilgide, ‘’30 oda, 64 yatak kapasiteli, 3 adet bin kişilik salonu ile öğretmenevimiz hizmet vermeye devam edecektir. Bundan sonra da merkeze bağlı olarak burada sıcak kanlı, aranan hizmeti vermeyi sürdüreceğiz. Düğün ve benzeri cemiyetler için burayı seçenler pişman olmayacaktır. Ayrıca öğrencilerden de kira alınmayacak. Ramazan ayında bin kişiye iftar yemeği verecek kapasiteye sahibiz’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817