Körfez Önemli İsimleri Ağırladı

Başlatılan devrim niteliğinde projeler ve çalışmalarla adından sıkça bahsettiren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hayata kazandırılan çalışmaları Ak Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ile birlikte inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ayrıca Körfez’de esnaf ziyaretleri ve bir takım hacı ziyaretleri gerçekleştirildi.

Bakan Lütfi Elvan Körfez’de

Yoğun çalışma temposuyla güne başlayan Başkan Baran’ın Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın Körfeze gelmesiyle başladı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ı bizzat karşılayarak bir takım toplantılar gerçekleştirildi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve beraberindekiler Cuma namazını kılmak üzere Mimarsinan mahallesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy Camiisine gittiler.

Bakan Lütfi Elvan, “Körfez Türkiye’nin Can Damarıdır”

Türkiye’nin can damarı olan Körfez ilçesini yakından takip ettiğini söyleyen Bakan Lütfi Elvan, Körfez’e yapılan dev projeler ve ekonomiye katkı sağlayan bir ilçe belediyesi olması sebebiyle Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’dan yapılan çalışmalar ve hayata kazandırılan projeler ile ilgili bilgiler aldı.

Körfez üzerine yapılan toplantıların ardından çalışmalarına hiç ara vermeden Ak Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ile birlikte Körfez’de sahaya inen Başkan Baran halkın içinde çalışmaları sürdürdü.

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ve Belediye Başkanı İsmail Baran’a incelemeleri sırasında Ak Parti Körfez ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri eşlik etti.

Körfezli Hacılar Ziyaret Edildi

Hac vazifesini yerine getirip Körfeze dönen hacıları günlerdir ara vermeden ziyaret eden Başkan Baran, hacı ziyaretlerine Ak Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ile birlikte devam etti. Hacı Osman mahallesinde hac vazifesini yerine getiren Eyüp Armağan, Hüseyin Ellialtı, Nedim Özdemir’i evlerinde ziyaret eden Başkan Baran ve Milletvekili Aygün hacıların ikram ettiği hurma ve zemzem suyu içtiler. Yapılan her hacı ziyaretinde Kâbe motifti ve Kuran-ı Kerim hediye eden Başkan Baran, Körfezli hacıları vermiş olduğu hediyeler karşısında duygulandırdı. Körfezli hacılar Eyüp Armağan, Hüseyin Ellialtı, Nedim Özdemir, Başkan Baran ve Milletvekili Aygün’ün yapmış oldukları bu anlamlı ve bir o kadar önemli ziyaretleri karşısında Teşekkür ettiler.

Ağadere Esnafı Başkan Baran’a Teşekkür Etti

Hacı ziyaretlerinin ardından Körfez turuna devam eden Başkan Baran ve Milletvekili Aygün Ağadere caddesinde bulunan esnafı’da ziyaret etmeyi unutmadı. Geçtiğimiz günlerde Koçak ailesine ait mağazanın yanması sonucu büyük bir üzüntüye uğrayan Körfez’in başarılı iş adamlarından ve esnaflarından Koçak mobilyanın sahibi Numan Koçak’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Ardından hiç ara vermeden cadde üzerinde bulunan esnafları da ziyaret eden ikili alışveriş yapan Körfezliler ile birlikte keyifli anlar yaşadı. Ağadere caddesinin ve esnafının en büyük taleplerinden olan parke taşlarının sökülüp yerine asfalt atılması isteğini bir gecede gerçekleştiren Başkan Baran’a ilgi büyüktü. Atılan asfaltın ve yapılan hizmetin memnuniyeti dile getiren bölge esnafı Başkan Baran’a teşekkür ettiler. Yolun yapımından sonra caddenin güzelleştirilmesi için yapılan bir takım çalışmalar da cadde üzerinde şekillendi. Çizilen çizgiler, asılan çiçekler ve caddenin sabunlu su ile her hafta yıkanmasından dolayı Ağadere caddesi güzel bir görünüm kazandı.

Yeniyalı Kapalı Pazar ve Katlı Otopark Projesi Körfezlileri Heyecanlandırıyor

Ağadere esnaf ziyaretinin ardından, Körfez’e kazandırılan bir başka proje olan Yeniyalı Kapalı Pazar ve Katlı Otopark binasının çalışmalarını da inceleyen Başkan Baran ve Milletvekili Aygün gelinen noktayı takip etti ve bilgi aldı. Yavaş yavaş bitme aşamasına gelen Yeniyalı Kapalı Pazar ve Katlı Otopark projesi Körfezliler tarafından heyecanla bekleniyor. İçerisinde birçok özelliği ile birlikte Körfezlilerin hizmetine sunulacak olan proje 3 bin kişilik düğün salonu Kocaeli’nin en büyük düğün salonu olma özelliğini de içerisinde barındıracak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817