KÖRFEZ PİRUPAK OLUYOR!

Körfez'de ''Kırık Camlar Teorisi '' Tam Gaz uygulanıyor.

Körfez ve Derince ilçeleri arasında kalan geniş arazi üzerinde bulunan kağıt toplayıcıları polis ve zabıta ekiplerince kaldırıldı.

Körfez ile Derince arasında bulunan geniş arazi üzerinde bulunan ve çoğunluğunu göçebe esmer vatandaşların oluşturduğu kağıt toplayıcıları Körfez Belediyesi ile Körfez ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlendi. Söz konusu araziye sabah erken saatlerde giren polis ekipleri önce kağıt toplayıcılarını bölgeyi boşaltmaları konusunda uyardı.

BÖLGE TAMAMEN BOŞALTILDI

Uyarıları dinleyen vatandaşlar eşyaları kamyonlarına yükledi ve herhangi bir sorun çıkmadan araziyi boşaltmaya başladı. Ardından çok sayıda iş makinesi alanı derme çatma kurulan çadırları kaldırmaya başladı. Körfez Emniyet Müdürü Coşkun Opak`ın ‘7/24 Güvenlik Projesi` kapsamında bölgenin güvenliğini sağlamak için, Körfez ilçe Emniyet Müdürlüğü organizesinde gerçekleşen yıkımda herhangi bir olay çıkmadı. Çok sayıda şikâyet ve ihbarın geldiği alanın temizlenmesi ve kağıt toplayıcıların kaldırılması en çok  Toki Konutlarında oturan vatandaşları,  Yavuz Sultan Selim ve Derince Yenikent Mahallesi sakinlerini sevindirdi.

Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğüne atandıktan sonra İlçede uyguladığı '' Kırık Camlar Teorisiyle''  Körfez İlçeyi huzur ve güven adası haline getiren İlçe Emniyet Müdürü Coşkun Opak 'ın öncülüğünde gerçekleşen temizlik harekatından Körfez'li vatandaşlar çok memnun.

Cumali Gündoğdu nezaretindeki Zabıta Ekipleri hazır kıta bekledi



Toki konutlarının olduğu bölgedeki esmer vatandaşlar tamamen bölgeyi boşalttı. 


Opak,  yaptığı etkili konuşmayla  hiç bir itiraz çıkmadan bölgeyi boşalttırdı



Körfez İlçe Emniyet Müdürü ilçede uygulamaya koyduğu ''Kırık Camlar Teorisi'' ile takdirleri topluyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Salim Taşkın 11 yıl önce

bu müdürden allah razı olsun

banner2817