banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ POLİSİ HIRSIZLARA GÖZ AÇTIRMADI
 Edinilen bilgi ve iddialara göre; Körfez ilçesi Hereke Mahallesi’nde Ayhan Akkuş ile Alihan Çınar inşaatta kullandıkları ve piyasa değeri toplam 200 bin TL olan son model iki adet şap makinesini işleri bittikten sonra viyadük altına bıraktı. Bu fırsatı değerlendiren bir şahıs, arabasıyla gelerek piyasa değeri 200 bin TL olan makineleri aracına bağlayarak götürdü. Bunun üzerine makinelerin çalındığının fark edilmesi üzerine durum polis ekiplerine bildirildi.

 

UCUZA SATMAYA ÇALIŞTI

Bunun üzerine polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürerken, Gölcük’ten gelen ‘ucuz fiyata şap makinesi satılıyor’ ihbarı üzerine Körfez emniyeti harekete geçti. Gölcük’e giden Körfez polisi, ihbar edilen adresteki makineyi alarak sahiplerine teslim ederken, hırsızlık zanlısına ise ulaşılamadı. Kimliği belirlenen hırsızlık zanlısının aranmasına devam edilirken, diğer makinenin bulunması için çalışmalar sürüyor.

 

SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR

Öte yandan Körfez Hacı Osman ve Fatih Mahallelerinde üç ayrı inşaata girerek soğuk kalıp olarak adlandırılan pleymut çalan ve yaşları 32 ile 23 arasında değişen T.A., T.S., ile C.İ. isimli üç şahıs Fatih Mahallesi’nde hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı. Hırsızların çok sayıda kalıp çaldığı ve bunları 30 ile 40 TL arasında bir fiyata satmaya çalıştıkları öğrenildi. Emniyetteki sorgulamalarında suçlarını itiraf eden üç şahıs, daha sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751