Körfez Protokolü Asker ve Polisleri Unutmadı

Gerçekleşen Kent Bayramlaşmasının ardından Körfezli protokol üyeleri kentte görev yapan asker ve polislerle bir araya geldi. İlk olarak Körfez Tütünçiftlik Polis Merkezi Amirliğini ziyaret eden protokol üyeleri polisler ile birlikte sıcak ve samimi bir şekilde sohbet etti. Ülkemizin güvenliğini koruyan polis teşkilatına teşekkür eden protokol üyeleri daha sonra Körfez İlçe Jandarma Komutanlığına hareket ettiler.

Ailelerinden kilometrelerce uzakta vatani görevlerini yapan askerlerle bir araya gelen Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Garnizon Komutanı Yarbay Savaş Erdoğan, Körfez Emniyet Müdürü Yusuf Aydın ve Körfez Müftüsü Hasan Erdoğan askerlerin tek tek memleketlerini ve şafaklarını sorarak, hayırlı tezkereler dilediler.

Allah Sizlerden Razı Olsun

Belediye Başkanı İsmail Baran yaptığı konuşmada, "Değerli kardeşlerim, hepinizin mübarek bayramını kutluyorum. Allah sağlık ve afiyet içinde daha nice bayramlara ulaşmamızı, sevdiklerinizle beraber olmamızı nasip etsin. Vatanımız ve milletimiz için ülkemizin bu cennet köşesinde yaptığınız fedakarca çalışmalarınızdan dolayı Allah sizlerden razı olsun. Bizlerden ailelerinize de selam söyleyin ve bayramlarını kutladığımızı iletin lütfen" ifadelerinde bulundu.

Huzurumuzun Kaynağı Asker ve Polislerimizdir

Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can ise ülkenin güvenliği için zor şartlara rağmen cansiparane görev yapan tüm askerlere minnettar olduklarını belirtti. “Bizler evlerimizde rahat uyuyabiliyorsak, bayramları huzur içinde kutlayabiliyorsak bu siz asker ve polislerimizin sayesindedir” diyen Kaymakam Can, Mehmetçiklerin büyük bir fedakarlık örneği gösterdiklerini ifade etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817