banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ PROTOKOLÜNÜ BULUŞTURAN İFTAR
 Hasret Giderdiler

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın, düzenlediği iftar programında kentte daha önce görev yapmış belediye başkanları ve halen yapmakta olan belediye meclis üyeleri ile bir araya geldi. Hereke Kültür Merkezinde düzenlenen iftar programında Körfez’e emek vermiş yöneticilerle bir araya gelen Başkan Baran, eski ve mevcut yöneticiler ile teker teker sohbet etti.

Düzenlenen davete, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Eşi Bilge Baran’ın yanı sıra, geçmiş dönem Körfez Belediye Başkanlığı yapmış olan Yunus Pehlivan, eski Hereke Belediye Esener Maçil, eski Kirazlıyalı Belediyesi Cevdet Şahin, eski Hereke Belediyesi Mehmet Ali Yıldırım ve Ahmet Arıt, geçmiş dönem ve şimdiki dönem meclis üyeleri ve eşleri katılım sağladı.

Birlik Beraberlik Mesajları Verildi

Programa katılan Körfez’in eski yöneticileri yaptıkları konuşmalarla ayakta alkışlandı. Körfez Belediye Başkanlığı yapmış olan Yunus Pehlivan, eski Hereke Belediye Esener Maçil, eski Kirazlıyalı Belediyesi Cevdet Şahin yaptıkları ortak konuşmalarla şu ifadelere yer verdiler, “Farklı düşünce akımlarında siyaset yapmamıza rağmen, kol kola yürümüş insanlarız. Birbirimizle hasret gidermemizi sağlayan ve jest yaparak bu iftar programında bir araya gelmemizi sağlayan Belediye Başkanımız İsmail Baran´a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran düzenlenen iftar yemeğinde dostluk mesajları vererek, şu açıklamalarda bulundu:
“Ramazan Ayı, dostluk ve dayanışma duygularının pekiştirileceği bir aydır. Bu sofrada hep birlikte olmak bizler için çok önemlidir. Bu ramazan ve önümüzdeki ramazanlarda, birlik, beraberlik, dostluk, kardeşlik, barış ve huzur içinde olalım.“ ifadelerini kullandı.

Program okunan ilahilerin ve çalınan tasavvuf müziklerinin ardından sonlandırılırken programa katılan eski belediye başkanları ve halen yapmakta olan belediye meclis üyelerine, Körfez Belediyesi tarafından hazırlanan ve içerisinde çeşitli hediyelerin bulunduğu paket takdim edildi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751