KÖRFEZ SAĞLIK VE GÜVENLİK BİRİMİ İŞYERLERİNE HİZMET VERECEK
 Körfez’de  10 yıldır İş Güvenliği konusunda üst düzey  hizmet vermekte olan STM İŞ Güvenliği son iki yıldır da  6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği yasası çerçevesinde  Ortak Sağlık Ve Güvenlik Birimi hizmeti vermekte. STM bu hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.  Tütünçiftlik Yeni Yalı Mahallesi Hızır Reis Caddesi No :18/B’de faaliyetine devam eden Özel STM Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi , tüm işyerlerinde zorunlu hale gelen  çalışanların periyodik sağlık kontrollerinin yapılması, işe girişte istenen sağlık raporlarının verilmesi gibi konularda da hizmet verecek.

Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından yetki belgesi olan Özel STM Ortak sağlık ve Güvenlik Biriminde  İş güvenliği uzmanlığı, iş yeri hekimliği ve diğer sağlık personeli temini sağlanırken, iş başı sağlık raporu,periyodik sağlık kontrolleri, akciğer grafisi, odiometri, solunum fonksiyon testi, portör muayenesi, tam kan, idrar testleri, HCV,HIV,EKG testi ve koruyucu aşı hizmetleri sağlanacak.

İş Güvenliği Eğitim ve Danışmanlık konusunda da uzmanlarca üst düzey iş güvenliği uygulamaları ve Sağlık-Emniyet-Çevre konularında kendilerine ait ve telifi alınmış bir Yönetim Sistemine sahip  olan, eğitimler veren, işyerlerinde risk analizi yapan kuruluşta 20 personel görev yapıyor. 300 metrekarelik alan üzerinde, ihtiyaç duyulan tüm muayene ve kontrol cihazları yer alıyor. Firma sahiplerinden Körfez Ticaret Odası Meclis üyesi Sibel MORALI '' Firmamıza gelen tüm çalışanlar burada sağlık raporu hizmeti alacak ve bunun yanı sıra kanunen işverenin artık sağlık raporu olmayan ve İş Güvenliği Eğitimi almamış hiç kimseyi işe başlatamayacağından yola çıkarak rapor alan herkese eğitimini de ücretsiz olarak vereceğiz. Çalışan sirkülasyonu fazla olan  tüm işverenlerin en büyük sorununu da kökten çözmüş olacağız'' dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817