banner2752
banner2750
banner2776

 KÖRFEZ ŞAMPİYONLARINI BAĞRINA BASTI

“Körfez” Başarıdan Başarıya Koşuyor

"Sporun Başkenti Körfez" olma hedefini kısa sürede elde eden Körfez Belediyesi, oluşturduğu profesyonel hizmet alt yapısı ile başarıdan başarıya koşuyor. Peru'da düzenlenen 10. Tekvando Poomse Dünya Şampiyonası'nda Körfez Belediyesi Spor Akademisinin milli sporcusu Şevval Yarar ve Serim Olgun Kahveci ile Milli Antrenör Aşkın Kahveci Körfez’de şampiyonluk turu attı. Belediye Başkanı İsmail Baran’ın öncülüğünde spor akademisinde görev yapan antrenörler, öğrenciler, veliler ve Körfezliler Ağadere Caddesinden Tütünçiftlik viyadük altına kadar vatandaşların alkışları eşliğinde yürüdürler.

Peru'da düzenlenen 10. Tekvando Poomse Dünya Şampiyonası'nda Körfez Belediyesi Spor Akademisinin milli sporcusu Şevval Yarar Dünya ikinciliği ve Dünya üçüncülüğü alarak gümüş ve bronz madalyalarını Körfez'e getiren Şevval Yarar’a ilgi büyüktü. Bununla birlikte Dünya 1. Ve Dünya 3. Olma unvanını elinde bulunduran Serim Olgun Kahveci’de kortej yürüyüşüne katıldı.

 

Kortej Yürüyüşü Mehter Takımı Eşliğinde Gerçekleşti

Yoğun bir ilgi gerçekleşen yürüyüşe Körfezliler büyük ilgi gösterdi. Belediye Başkanı İsmail Baran’ın öncülüğünde gerçekleşen yürüyüşe spor akademisinin farklı branşlarında eğitim alan öğrencilerde katılım sağladı. Başkan Baran’ın talimatlarıyla kurulan Körfez Belediyesi Mehter Takımı eşliğinde gerçekleşen yürüyüş Tütünçiftlik viyadük altında son buldu.

Bu Gurur Körfez’in

Spora ve sporcuya verdiği destekle birlikte Körfez'de sporun her branşının yapılmasını sağlayan Başkan Baran, genç sporcuları aldıkları bu başarıdan dolayı kutlayarak başarılarının devamını diledi. Başkan Baran, “Ağaç yaşken eğilir, sözümüzü esas alarak geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi yetiştiriyor, ülkemize yararlı bireyler haline getiriyoruz. Şükürler olsun emeklerimizin karşılığını alıyoruz. Maşallah kızlarımız göğsümüzü kabarttı, bizleri gururlandırdı. Şimdi bu gururla halkımızın karşısında yürüyoruz. Bu gurur Körfez’in.” İfadelerini kullandı.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680