Körfez Seni Unutmayacak Müdürüm

Körfez Seni Unutmayacak

Kimden mi bahsediyorum. 

Tabi ki Körfez İlçe Emniyet Müdürü Coşkun Opak'dan. 1 Sene gibi kısa bir süre olmasına rağmen Körfez İlçeyi adeta Huzur ve Güven adası haline getiren muhteşem insan. 

Zaman zaman bu adamın elinde sihirli değnek mi var bile demiştik.  Müdürümüz çok kısa sürede ilçede neler yaptı bir hatırlayalım. 

Coşkun Opak, Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğüne geldikten sonra ilçe de uyguladığı ''Kırık Camlar Teorisi'' adlı programla ilçe de adeta bir devrim gerçekleştirdi.  Emniyet Müdürü Coşkun Opak,  ilçede hırsızlık ve asayiş olaylarını neredeyse bitme noktasına getirdi. 

Bütün illerden kaçan Azılı hırsızlar, soyguncular, katiller Körfez İlçe emniyetine takılmaya başlamıştı. . İlçeyi adeta bir huzur ve güven adası haline getiren Coşkun Opak, ilçe halkı esnafı ve protokolüne de kısa sürede kendisini sevdirdi. 

Sevecen kişiliği, sempatik tavırları ve içten muhabbetiyle sosyal yanı da çok iyi olan Emniyet Müdürü Coşkun Opak, ilçe karakollarında da adeta devrim yaptı. Körfez İlçedeki bütün karakol binalarını baştan aşagı boyatıp çevre düzenlemesi yaptıran Opak, bütün bilgisayar sistemlerini yenileyerek polislere de aypet dağıttı.
 
ISIYA DUYARLI, KLİMALI, KURŞUN GEÇİRMEZ

Karakolların tabelalarını yenileten Opak, karakolları güzel bir görünüme kavuşturdu. Sanayi kuruluşlarından  ve belediyeden hibe yoluyla görev araçlarını yenileten Müdür Coşkun Opak, devletin vermiş olduğu yetersiz gelen mazot istikakını 5 katına çıkartarak  Polisin rahat devriye atmasını da sağladı. İlçe Emniyetinin giriş kapısına çok güzel bir yüksek güvenlikli bir kapı yaptırdı. 

En önemlisi de 600 adet projenin içinden ilk 7 yedinin içine sokulan ve ödeneği çıkartılıp 1 trilyon 200 milyar gibi büyük bir paraya yapılacak olan Tütünçiftlik Polis Merkezinin Kasım ayında temelinin atılacak olması. Bu proje bile başlı başına ilçe için dev bir proje.

Körfez İlçede halkla çok kısa sürede kaynaşarak herkesimin güvenini kazanan Opak, son olarak  Yarımca Polis Karakolunun güvenlik kulubesini yeniledi. Isıya duyarlı, klimalı, Kurşun geçirmez bir şekilde dizayn edilen nöbet kulubesi polisimize güven veriyor. 

İyi şeyler çabuk biter misali Opak'ın bu başarısı yukarının dikkatini çekmiş olacak ki Türkiye Cumhuriyetini temsilen Filistindeki Polis Akademisindeki Polisleri yetiştirmek üzere Filistine gidiyor. 

Körfez İlçe  halkı Coşkun Opak'ı yaptıklarıyla hatırlayacak hiç şüphesiz.  

1 Eylülde göreve başlayacak olan Opak, bugün bir basın toplantısı yaparak verdikleri destek için Körfez İlçenin muhtarları ve biz basın mensuplarına teşekkür etti ve helallik istedi. 

Ben şahsın adına kendisine gittiği görevde başarılar dileyerek Kamuoyunu bilgilendirme adına yaptığımız gazetecilik mesleğinden dolayı hakkımız geçtiyse helal ediyorum. 

Körfez seni unutmayacak müdürüm. Allah yar ve yardımcınız olsun. Allah her daim işlerinizi kolay eylesin. Allaha emanet olun yolunuz ve bahtınız açık olsun

Selam, saygı ve Dua ile


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817