Körfez Şoförler Odası Kaymakam Bilgin’i Ziyaret Etti

Bu ziyaretlerden birsini gerçekleştiren Körfez Şoförler Odası, ilçede özellikle tır parkı konusunda olan beklentileri ve yaşanan sıkıntıları aktardılar.

Körfez Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz, oda yöneticisi ve 10 Nolu Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Bünyamin Koç, oda yöneticileri Ali Çakal, Mustafa Sadun, Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında, ilçede trafik sıkıntıları yaşanan bölgeler, yollar ve tır parkı sorunlarını anlatarak, ilçe hakkında bilgiler aktarıldı. Özellikle tır parkı sorunu ve buna duyulan ihtiyaç, Rota ışıklardan dönemeyen tırların üniversite kampüsü karşısındaki viyadük altından dönüşlerinin yaşattığı tehlike aktarıldı.

Kaymakam Bilgin, kısa süre sonra ilçedeki birim, oda ve STK’ları ziyaret ederek bilgiler alacağını ve birlikte hareket ederek bölgeyi tanıyacağını, gereken çalışmalar için de harekete geçileceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817