KÖRFEZ ŞOFÖRLER ODASI’NDA KONGRE
 Körfez Şoförler ve Otomobilciler Odası üyeleri, yeni başkanlarını belirlemek için sandığa gitmeye hazırlanıyorlar. Seçimde, mevcut Başkan Ali Karadeniz ile daha önce iki dönem başkanlık yapan İsmail Kahrıman mücadele edecekler.

Körfez Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimleri 9 Şubat Pazar günü Tütünçiftlik Belediye Kültür Merkezi’nde yapılacak. Saat 09.00 ‘da başlayacak olan seçimler 17.00’de sona erecek ve 580 kayıtlı üye sandığa gidecek.  Yapılacak olan seçimde mevcut oda başkanı Ali Karadeniz ile eski oda başkanı İsmail Kahrıman’ın listeleri çekişecek.

İsmail Kahrıman

Körfez Şoförler ve Otomobilciler Odası eski Başkanı olan İsmail Kahrıman, 2001-2010 yılları arasında 9 yıl bu görevi iki dönem yaptı. Kışın sert olduğu bir dönemde, üyelerin köylerden inememesi nedeniyle 7 oyla seçimi kaybeden İsmail Kahrıman, yarım kalan çalılşmaları tamamlamak ve adaya hizmet binası kazandırmak için aday olduğunu belirterek, ‘’KTO’nun yanında arsamız var. Buraya ,odamızın hizmet binasını yaptıracağım. Bu mesleğin içinde olmayan şoför esnafının sorunlarını bilmez. Ben halen daha direksiyon başında nakliyatçılık yapıyorum. İlk olarak odamızın binasını yapıp, daha sonra da üyelerimizin sorunlarıyla ilgili çalışmalara kaldığımız yerden devam edeceğiz’’ dedi.

İsmail Kahrıman 1958 Bayburt doğumlu, evli ve 4 çocuk babası, 37 yıldır direksiyon başında çalışıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817