banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KÖRFEZ SOKAKLARI AVRUPA STANDARTLARINDA..
 Bu çerçevede parke-bordür çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler çeşitli alan Başkan Baran,  2014 ve 2016 yılları arasında 88 bin metre kale kilit parke taşı, 28 bin 500 metre kare dekoratif yer döşemesi, 31 bin 200 metre dekoratif bordür taşı, 43 bin 200 metre bordür taşı, 6 bin 258 adet ama taşı ve 2 bin adet su oluğunu üretildiğinin bilgisini yetkililerden aldı.

Özellikleriyle Kente Yararı Çok Büyük

Parke - Bordür Fabrikası, Türk Standartları Enstitüsü yetki belgesine sahip olan tesislerde üretilen renkli kilit parke, yonca parke, renkli yonca parke, bordür ve oluk taşı çeşitleriyle belirli ebatlarda bordür, kaldırım taşı gibi çalışmalarıyla kente hizmet veren önemli fabrikalardan biri olma özelliğini taşıyor.

Körfez Sokakları Daha Modern ve Estetik

Dekoratif parke ve bordür fabrikasında çeşitli renk ve desenlerde, yüksek beton kalitesinde parke üretimi yapılıyor. Körfez Belediyesi, su emme oranı hemen hemen sıfır olan bu parkelerin üretimini yapan ender belediyelerden biri. Bu sayede Körfez sokakları daha estetik ve daha modern bir şekilde yapılıyor.

Körfez’i Güçlendiriyor

Parkelerin üretimini yaparak dışarıya para vermediklerini, işleri ekonomik olarak daha avantajlı bir şekilde çözmüş olduklarını kaydeden Belediye Başkanı İsmail Baran, “Fabrikamızın Belediyemize ait olmasından dolayı, belediyemizin ihtiyacı olduğu noktalarda kullanılan altyapı ve üst yapı malzemesini kaliteli ve ekonomik bir şekilde üretip hizmete sunuyoruz. Bu sorumluluk anlayışı ile kaliteden asla taviz vermeyerek, uzman ekiplerce tüm imkânları kullanarak üretimimizi yapıyoruz. Bu durum Körfezimizin daha çok güçlenmesine olanak sağlıyor ” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826