banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KÖRFEZ SP’DE COŞKUN  SEÇİLMİŞ BAŞKAN

Saadet Partisi (SP) Körfez İlçe Teşkilatı 6. Olağan Kongresi, görkemli bir şekilde gerçekleştirildi. SP’liler kongrede genel kurulda partinin genel başkanı Mustafa Kamalak’ı da ağırladı. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nden gerçekleştirilen genel kurula; SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, il ve ilçe yönetimleri, BBP Körfez İlçe Başkanı Mustafa Arha, AKP Körfez İlçe Başkan Yardımcısı Şaban Aydın, Körfez Ticaret Odası (KTO) Başkanı Mustafa Efe, Körfez Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, Kızılay Körfez Şube Başkanı Yılmaz Kandal, Kocaeli Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (KOTSİAD) Başkanı Mehmet Allak, Kocaeli Kantin İşletmecileri Derneği (KOCKİD) Başkanı Ali Can Yazgan çok sayıda esnaf ve iş adamı ile vatandaş katıldı. Gerekli çoğunluğun sağlanmasıyla kongre başladı.

 

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Olağan kongrede, partililer salonu tamamen doldurdu. İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden kongrede divan başkanlığına Nurettin Çelik, yardımcılıklarına ise Cemil Erdoğan, Hasan Sarıdoğan ve İsmail Aydın seçildi. Kongrenin açılış konuşmasını, ilçeye atama yoluyla başkan olan Ömer Faruk Coşkun yaptı ve “Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

 

YENİ TÜRKİYE ŞART

Coşkun’un ardından kürsüye il başkanı Sinan Ejderoğlu çıktı. Ejderoğlu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “27 Şubat’ta, saat 19.26’da Necmettin Erbakan’ın doğum günüde bir araya gelerek, anma yapılacak. Yeni bir dünyanın temelleri atılıyor. Amerika’nın, batının, hatta NATO’nun baskılarının kalkması için bu yeni düzende, yeni bir Türkiye olarak yer almamız gerektiğini biliyoruz. Yeniden büyük bir Türkiye kurulması için bu çalışmaları yapıyoruz.”

 

NİYE BİR ARAYA GELEMİYORSUN

Oy kullanımına geçilmeden önce SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak da bir konuşma yaptı. Kamalak, şunları söyledi: “Şu anda ecdadımızın topraklarında, Osmanlı’ya ait topraklarda 64 ülke var. İsrail’le dost oluyorsun, ehli sünnet mi? 2 milyarlık İslam alemi bir araya gelemiyor, bre gafil, dostum dediğin İsrail, ABD ehli sünnet mi? Amerika 50 devletin bir araya gelmesi ile kurulmuş, sen niye bir araya gelemiyorsun? Rabbi bir, kıblesi aynı, Peygamberi aynı insanlarla niye bir araya gelemiyorsun?

 

 

YENİ TÜRKİYE PEŞİNDEYİZ

İslam Birliği’ni siz kuracaksınız. İslam Birliği’ni kurar, D-8’leri harekete geçirirseniz, hem dünyanızı, hem ahretinizi kurarsınız. Lütfen uyanın, biz kavganın değil, yeni bir Türkiye kurmanın peşindeyiz. 10 yıl önce komşularla daha iyiydik, hiç şehit gelmezdi. Eğer önlem alınmazsa daha da kötü olacak. Biz Suriye’ye Müslüman kanı akmasın diye gittik, Esadcı dediler. 3 aydır Sur’a giremeyenler, nasıl olacaktı da Suriye’ye gireceklerdi?

 

BAŞKANLIĞA KARŞI DEĞİLİZ

Ergenekon soruşturması yaptılar, bunu yapmayın, orduyu yıpratmayın dedik, dinlemediler ve pardon aldatıldık diyerek işin içinden çıkmaya çalıştılar. Şimdiki yönetim hukuku çiğniyor, bunlar bırakın Anayasa yapmayı, bir masa etrafında çorba bile içemezler. Biz başkanlık sistemine karşı değiliz, Türk tipi sistem nedir bunu açıklayamıyorlar.” Kongrede, salona gelen toplam 360 delegeden, yaklaşık 210 kişi imza attı ve oylarını kullandı. İlçe başkanlığına atama yoluyla gelen Ömer Faruk Coşkun, seçilmiş başkan oldu.

 

ÖMER FARUK COŞKUN’UN LİSTESİ

Mehmet Ali Tahtalı, Süleyman Duman, Hikmet Aydın, Cevat Beytekin, Fatih Sarıdoğan, İlhan Güneş, Memet Kars, Fikri Özdemir, Abdülkadir Kaymak, Hayati Doğan, Ömer Umutlu, İsmail Ünlü, İsmail Yıldız, Sezai Yoldaş.

 

İL KONGRE DELEGELERİ

Ömer Faruk Coşkun, Mehmet Ali Tahtalı, Hikmet Aydın, Fatih Sarıdoğan, İlhan Güneş, Fikri Özdemir, Abdülkadir Kaymak, Ömer Umutlu, İsmail Ünlü, İsmail Yıldız, Recep Karabay, Sezai Yoldaş, İlhan Yıldırım, Osman Tahtalı, Mehmet Kaymak, Recep Bekleyen, Mehmet Yavuz, Ayşegül Aktaş, Firdevs Kalkan, Nihal Sever, Süleyman Duman, Ünal Aktaş, Bayram Aslan, Recep Sarıdoğan, Halit Çantı, Cevat Beytekin, Memet Kars, Rahmetullah Karuk, Hayati Doğan, Hacı Murat Savur, Davut Koca, İslam Bakdemir, Ahmet Bakdemir, Kenan Kırbıyık, Okan Erol, İbrahim Özkan, Bülent Yıldız, Süleyman Sever, Ahmet Özbay, Mustafa Kalkan, Ayşe Sarıdoğan, Elif Aydın, Şengül Doğan, Emine Yoldaş, Sabire Karabay, Nurlan Örgüt, Aysel Beytekin, Ömer Cömert, Faik Demirtaş, Mehmet Feyzi Yılmaz, İlhan Yıldırım.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826