banner2779
banner2752
banner2750

Körfez Spor’da Çağ Atlıyor
 Gençleri zararlı alışkanlıklardan korumak için kültürel ve sportif faaliyetlere yönlendiren ve bu alanda yatırımlarını artıran Körfez Belediyesi okullara spor malzemesi desteğini sürdürüyor.

Etkin ve yaygın spor ilkesinden hareket ederek spor yapma olanağını tüm Körfezlilere sunmak için hiçbir ayrım yapılmadan Körfez’deki bütün okullara malzeme desteği sunan Körfez Belediyesi, düzenlediği törenle spor malzemelerini okul idarecilerine teslim etti.

İçerisinde Spor Malzemelerinin Yer Aldı Paketleri Belediye Başkanı İsmail Baran Teslim Etti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın göreve geldiği günden bugüne spor alanında başlattığı projeler ve çalışmalar Körfez’in örümcek ağı gibi sarmaya devam ediyor. Spor yapma imkanını her aileye sunan Körfez Belediyesi, gençlerin etkin bir şekilde spor branşlarını yapmaları adına eğitim gördükleri okullara futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, badminton topları, fileler, raketler ile yelek ve şapkalarını bir paket halinde okul müdürlerine Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran teslim etti.

Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can’ında katıldığı malzeme dağıtım töreninde Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, Spor Danışmanı Metin Özkan, öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin yanı sıra Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan 'da katılarak okullara yapılan bu denli önemli yardımların çocukların geleceğini olumlu etkilediğini ifade etti.

Başkan Baran, “Sporun İçerisinde Olmalısınız”

Malzeme dağıtım töreninde konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Yeni Körfez’i inşa etmenin sağlıklı donanımlı ve mutlu nesiller yetiştirmekle mümkün olduğunun altını çizerek bu bilinçle spora yönelik çeşitli hizmetler ürettiklerini söyledi. Başkan Baran, “Sağlıklı nesiller yaratmak ve yaşatmak için siz değerli öğretmenler ve öğrenciler, her zaman sporun içinde olmalısınız. Vücudumuzun ve beynimizin sağlığını korumak öncelikle sporla olur.” Dedi.

Başkan Baran, “Olimpiyat Ve Dünya Şampiyonları Körfez’den Çıkacak”

Geleceğin milli sporcularının Körfez’den yetişeceğini kaydeden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, spora ve sporcuya yatırım konusunda ciddi çalışmalar içerisinde olduklarını belirtti. Bugün yapılan spor malzemesi yardımı ile gençlerin spora bir adım daha yaklaştığını söyleyen Başkan Baran, "Olimpiyat ve dünya şampiyonları Körfez’den çıkacak. İlçemizde spor konusunda ciddi bir potansiyel var. Bunu ortaya çıkarmak ve çocuklarımızı Türk sporuna kazandırmak istiyoruz.” Şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve protokol üyeleri, okul müdürleri ve öğrencilere spor malzemelerinden içinde yer aldığı paketleri hediye ettiler.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751