banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ SPORDA TAM GAZ
 Körfez’i fiziki açıdan yenilerken kentin sanat ve spor alanlarında da öncü olması adına çalışmalarını sürdüren Körfez Belediyesi, atılan adımlarla Körfez’i sporda örnek alınan bir kent haline getiriyor.

Körfez Belediyesi marka kent olma yolunda emin adımlarla çalışmalarını yürütüyor. Körfez Belediyesi ve Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ortaokullar arası futbol turnuvası başladı. Körfez’de 14 okullun katıldığı futbol turnuvası, Körfez Belediyesi Başkan Vekili Faruk Denli, Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, Körfez Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Milli Eğitim Şube Müdürü Recep Gayret ve Birim Müdürlerin katılımlarıyla start aldı.

Bizler, Sizlerin Başarıları İle Gururlanacağız

Akay Spor Tesislerinde gerçekleştirilen turnuvada genç yetenekler hünerlerini sergileyerek birbirleriyle kıyasıya mücadele edecek. Gençleri başarılarından dolayı kutlayan Körfez Belediye Başkan Vekili Faruk Denli “İnanıyorum ki, Körfez’den birçok spor dalında şampiyon yetişecek; bizleri gururlandıracaklar. Tüm bu yatırımlarımız, çalışmalarımızı boşa çıkarmayacaklar” diye konuştu. Hayatı güzelleştiren, gençlerin sosyal aktivitelerin içerisinde kalması adına çeşitli etkinlikler düzenleyen Körfez Belediye’sine teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, “Belediyemiz ile sürekli iletişim halinde kalarak böyle başarılı organizasyonlar düzenliyoruz. 200 çocuğumuzun bir araya geldiği bu turnuvaya katılan bütün okullarımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

14 Okul, 200 Öğrenci Turnuvada Mücadele Edecek

Büyük bir heyecana sahne olacak futbol turnuvasının başlama vuruşunu Körfez Belediyesi Başkan Vekili Faruk Denli, Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, Körfez Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Milli Eğitim Şube Müdürü Recep Gayret ve Körfez Belediyesi Spor Koordinatörü Metin Özkan yaptı. 14 okul, 200 öğrenciyle 10 gün sürecek olan turnuvaya katılacak okulların isimleri şöyle,

Ulubey

Ortaokulu

Körfez Kent Emlak Konut

Ortaokulu

Özel Körfezim

Ortaokulu

İlimtepe

Ortaokulu

Nuh Çimento Vatan

Ortaokulu

Halide Edip Adıvar

Ortaokulu

İgsaş

Ortaokulu

Hereke Nuh Çimento

Ortaokulu

Seka Çocuk Dostları

Ortaokulu

Körfez İmam Hatip

Ortaokulu

Atatürk

Ortaokulu

Hereke Kışladüzü

Ortaokulu

Kirazlıyalı Tevfik Fikret

Ortaokulu

Hereke Rıfat Ilgaz

Ortaokulu

 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751