KÖRFEZ SPORDA ZİRVEYE TIRMANIYOR
 Başarılar Art Arta Geliyor

Amatör sporculara verdiği destekle, gençlerin sportif faaliyetlere katılımının sağlanması adına oluşturduğu organizasyonlarla ve verdiği eğitimlerle her defasında spora ve sporcuya verdiği önemi açıkça ifade eden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Gençlerbirliği Kulübü U12 takımıyla yemekte buluştu. Kısa bir süre önce kurulmasına rağmen Körfez Gençlerbirliği Kulübü art arda başarılar almayı sürdürüyor. Bulunduğu kategoride aldığı başarı ile playofflara kalmayı elde eden U12 takımı Başkan Baran’la sıcak ve samimi ilişkiler kurdu. Oldukça neşeli geçen akşamda Başkan Baran, sporcuların bulunduğu masalara gidereksporculara çeşitli sorular sorarak sohbet etti.

Çocuklarımızı Kutluyorum

Yenilen yemeklerin ardından kulübün yöneticilerini ve teknik heyeti tebrik eden Başkan Baran, “Spora gönül veren gençleri ve yöneticileri bu gün burada olan Körfez Gençlerbirliği Kulübümüzün bu başarısını kutluyorum. Sporun yaygınlaşması ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için yeni projeler üretmeye yoğun çalışmalar göstermeye devam edeceğiz. Çocuklarımızı kutluyorum. Bizler sizlerin arkasındayız. Sizler yılmadan çalışmalarınızı sürdürün. Bütün takımımızı tekrar kutluyorum, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Gerçekleşen konuşmaların ardından kulüp yöneticileri Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817