banner2779
banner2752
banner2750

 Körfez Ticaret Odası 15 Temmuz’un Yıldönümünde Ortak Basın Açıklamasına Katıldı

 Kocaeli Sanayi Odası ev sahipliğinde odanın Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen basın açıklamasına Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Moralı’da katılım sağladı.

Basın açıklamasına katılan diğer kurumlar arasında Memur Sen Kocaeli İl Temsilcisi Şahin Yaşlık, Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Kocaeli İl Temsilcisi Kemal Kaya, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Gebze Ticaret Odsı Başkanı Nail Çiler, Türk İş Kocaeli Temsilcisi Yakup Yıldız, Hak İş Kocaeli Temsilcisi İdris Ersoy, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu İnsan Kaynakları Müdürü Duygu Keskin yer aldı.

“15 Temmuz’u Asla Unutmayacağız”

KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, tarafından okunan basın bildirisinde 15 Temmuz’u asla unutmayacağız, unutturmayacağız mesajı verildi. Zeytinoğlu’nun okuduğu bildiride şu ifadeler yer aldı; “İki hafta boyunca, farklı etkinliklerle, hazırladığımız afişlerle ülkemizin tamamında 15 Temmuz ruhunu canlı tutacağız. 15 Temmuz’un Türkiye için bir milat olduğuna inanıyoruz. Çünkü bu alçak, darbenin ötesinde bir işgal girişimiydi. Allah’a şükürler olsun milletimiz, cesareti ve feraseti ile bu belayı, bu fitneyi durdurdu. 15 Temmuz’da Türkiye en zor demokrasi sınavını büyük başarıyla vermiştir. Türkiye’nin sivil toplumu olarak 15 Temmuz’u asla unutmayacağız, unutturmayacağız.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751