KÖRFEZ TİCARET ODASI 2016’NIN İLK GİRİŞİMCİLİK KURSUNU TAMAMLADI
 İŞKUR’la anlaşmalı olarak yılı boyunca her ay devam edecek olan Uygulamalı Girişimcilik Kurslarının Şubat Ayı sınıfının eğitimini tamamlayan kursiyerlere Körfez Ticaret Odası Eğitim Salonunda pasta kesildi. Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe ve Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen Törende konuşan Mustafa EFE ‘Körfez Ticaret Odası olarak girişimciliğe son derece önem veriyoruz kurslarımız 2016 yılı boyunca devam edecek. Umuyoruz kurslarımızı bitiren  kursiyerlerimiz iş hayatlarında da büyük başarılara imza atarlar.

 

Ekonominin Büyümesi Genç Girişimcilerin becerisiyle mümkündür

Ekonominin büyümesi, Türkiye’nin dünya ekonomisindeki çıtasının yükselmesi genç girişimcilerin becerisiyle mümkündür.  Biz Körfez Ticaret Odası olarak 2010 yılından bu yana Bölgesel İstihdama destek sağlamak amacıyla Girişimcilik kurslarına dahil oluyoruz’ dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817