banner2779
banner2752
banner2750

Körfez Ticaret Odası Ankara ziyaretleri

Geçtiğimiz günlerde Oda seçimlerini tamamlayan Körfez Ticaret Odası Yöneticileri TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, Meclis Başkanı Güngör Ayhan, Meclis Başkan Yardımcısı Bilal Atak, Meclis Katip Üyesi Hamza Küpeli, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Recep Öztürk, Sedat Zımba, Yönetim Kurulu Üyeleri  Mustafa Gülçan, Mustafa Genç, Erkan Çağlayan, Ahmet Kırcı, Oda Genel Sekreteri Kenan Mintaş’ın aralarında buşunduğu heyeti TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Arif Parmaksız karşıladı.

Körfez Ticaret Odası yönetcileri ile biraraya gelen TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, KTO Yönetimini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Başkan Hisarcıklıoğlu, “Zor bir görevi üstlendiniz. Allah utandırmasın. Önümüzdeki dört yıl boyunca daha önce de olduğu gibi Körfez ilçemizdeki bütün tüccarın temsilcisi sizsiniz. Bu çerçevede ana amacımız üyelerimize hizmet olacaktır. Bu görev insanı kendi işinden ayırır. Diğer taraftan ise Körfez ilçemiz esnafı için yapacağınız her katkı da size ayrı bir değer katar.” açıklamasında bulundu.

Hisarcıklıoğlu, “Türkiye’nin gözbebeği ilçelerinden biri olan Körfez’in her zaman yanındayım.”

Ziyarette TOBB Başkanı RıfatHisarcıklıoğlu, Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe’yi Oda olarak sağladıkları birliktelikten dolayı tebrik ederek, “Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe ile daha önceki çalışmalarımızda da Odalar Birliğindeki tanışıklığımız dışında aramızda bir kardeşlik bağı oluştu. Önceki dönemdeki arkadaşları da yeni dönemdeki arkadaşları da kutluyorum. Öncelikle muhteşem bir binanız var. Hizmet verdiğiniz yer her zaman çok önemli. 24 saat Körfez’in yanındayım. Birlikten rahmet ve bereket doğar. Birlikte hareket edip, farklı düşünüp, ortak akılda birleşirsek yapamayacağımız hiçbir şey yok.  Körfez Ticaret Odası da Türkiye’nin gözbebeği bir ilçe olduklarını her zaman çalışmalarına yansıtıyor.” dedi.

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, Kuzey Anadolu Otoyolundan Körfez İlçeye Bağlantı Yolu Yapılması İçin Başkandan Destek İstedi

Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, yeni dönemde üzerlerine düşecek her görevi yerine getirmeye hazıl olduklarını belirterek, Körfez ilçenin sorunları hakkında da TOBB Başkanına bilgi verdi. Efe, proje aşamasında olan Kuzey Anadolu Otoyolundan Körfez ilçeye bağlantı yolu verilmesi gerektiğini belirterek, “Bu otoyoldan Körfez ilçemize bağlantı yapılmasını istiyoruz. İlçemize kapasitesi büyük, yeni limanlar yapılıyor. Önemli dolum tesislerinin bulunduğu bir bölgedeyiz. Körfez ilçemize çevre yolu ile bağlantı yapılması ile trafik yükünü azaltacaktır. Bu sorunumuzun çözülmesi için de sizlerden destek bekliyoruz.”dedi.

TOBB Başkanı Son Dönemde Yaşanan Olayları da Değerlendirdi

Ziyarette son dönemde yaşanan olaylara ilşkin açıklamalarda da bulunan TOBB Başkanı

M.Rıfat Hisarcıklıoğlu, “Son günlerde yaşanan olayları üzüntü ile izliyoruz. Bu dönemde huzura ve istikrara her zamankinden fazla ihtiyacımız var. Türkiye’nin geleceğine yatırım yapan ve 15 milyonu aşan insanımıza istihdam sağlayan Türk özel sektörü olarak beklentilerimiz bir an önce sağduyunun hakim olmasıdır. Bugüne kadar pek çok badireyi tarihsel tecrübe ve sağduyu ile atlattık. Bu sürecin de aynı duruş ve vakarla çözüleceğinden kimsenin kuşkusu olmamalıdır.” açıklamasında bulundu.

Ziyaret sonrasında KTO Heyeti TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdi.







 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751