banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

 Körfez Ticaret Odası E-İmzaya Geçecek
 Bilindiği üzere, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından yürütülen  Merkezi Sicil Kayıt Sistemi Projesi kapsamında, Ticaret Sicili Müdürlüklerinde gerçekleştirilen tüm Ticaret Sicil İşlemleri, "Elektronik İmza " yardımıyla Merkezi Sicil Kayıt Sistemi (MERSİS) üzerinden yapılmakta olup, Körfez Ticaret Odası da bu uygulamaya geçecektir.

MERSİS üzerinden başvuru işlemlerinizi yapabilmesi için gerekli olan E-İMZA alımı hususunda, Körfez Ticaret Odası, üyelerinin hızlı bir şekilde elektronik imzalarını temin edebilmeleri amacıyla e-imza vermeye yetkili firmalarla görüşmeler gerçekleştirilmiştir.

Yapılan görüşmeler neticesinde,  E-Güven firması ile Körfez Ticaret Odası arasında protokol imzalanmıştır.

Bu protokol kapsamda, E-Güven firması tarafından 6-7 Ocak 2014 tarihlerinde ( Saat 10:00 / 17:00 arası ) Körfez Ticaret Odası'nda stand kurulacak.  İstenilen evrakları hazırlayan üyelere e-imzaları teslim edilecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826