banner2779
banner2752
banner2750

Körfez Ticaret Odası Ekim Ayı Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

"Saygı ile Anıyoruz"

Körfez Ticaret Odası Ekim meclis toplantısı Meclis Başkanı Güngör Ayhan başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis Başkanı Güngör Ayhan, "başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve vatanımızın aziz topraklarını canları pahasına savunan, asil milletimizin küllerinden yeniden doğmasını sağlayan tüm şehit ve gazilerimizi saygı ile anıyoruz" dedi ve Oda üyelerinin Cumhuriyet Bayramını kutladı. Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk’ün de Cumhuriyet Byaramını kutlaması ardından aylık faaliyetler hakkında bilgi verilmesine geçildi

"Mesleki Eğitim İçin Var Gücümüzle Çalışacağız"

Körfez Ticaret Odası meclis toplantısında faaliyetleri aktaran Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk "Meslek Lisesi Gelecek Garantisi projemizin sonucu olarak pilot okulumuz Körfez MTAL'i MEB ile TOBB arasında imzalanan protokol okulları arasına alarak okulumuzun koordinasyonundan sorumlu hale geldik, böylece sektörümüzün ihtiyaçlarına göre okulumuzun iş ve işlemlerini dizayn ederek iş arayan değil, aranan mezunlar üreteceğiz ve mesleki eğitim için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

"Üyelerimizin Ticaretine Katkı Sağlamak İçin Sürekli Projeler Geliştiriyoruz"

Üyelerinin sorunlarını ve taleplerini ilgili mercilere iletmek suretiyle çözüm odaklı lobiciliğinin sürdürüldüğünü ve üyelerinin ticaretini geliştirmek için birçok çalışmalar yürütüldüğünü belirten Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk "üyelerimizin ticaretine katkı sağlamak için sürekli projeler geliştiriyoruz ve şimdi de Moldova Ankara Büyükelçiliği ile kurduğumuz sıcak ilişkiler sonucunda birebir görüşmeler, ticari ziyaretler, ürün veya hizmet alım satım taleplerinin firmalarımız arasında transferi gibi konuları geliştirmekteyiz ve Aralık ayı içinde Kadın girişimcilerimize yönelik online B2B ve fuar platformunu hayata geçireceğiz" dedi.


Üye Tanıtımları ve Komite Faaliyetleri Sunumları Gerçekleştirildi

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk’ün faaliyet sunumunun ardından Zorer Asansör firması adına Bayram Zorer , Toromanoğlu Mühendislik adına Muhammet Hakan Demir, üye tanıtımı yaptı. Toplantı, İş Bankası Genel Müdürlüğü tarafından yapılan “Denizleri Koruyalım Kredisi” ve “Enerji Sistemleri Kredisi” sunumu ile devam etti. Ardından Av. Büşra Çiçekli tarafından “İş güvencesi kapsamındaki sözleşmeler” hakkında bilgilendirme yapıldı. Komite sunumları bölümünde İnşaat Komitesi Başkanı Ayşe Hacet Aşar söz alarak yapı denetim ve inşaat sektörünü temsilen komite adına müşterek sorunlar ve çözüm önerileri ile ilgili olarak; Çevre ve Şehircilik Bakanlığında yaptıkları görüşme hakkında değerlendirmelerini aktardı. Bir diğer komite sunumu ise Lojistik Komitesi adına Mustafa Altun tarafından yapıldı. Ağırlıklı olarak yük taşımacılığı faaliyetlerinde bulunan firmalardan oluşan Lojistik Komitesi üyeleri uzun zamandır dijital ehliyetlerin ilçe Odalarından da verilebilmesi için çeşitli girişimlerde bulunmuşlardı. Komite üyeleri son olarak TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’ndan bu konuyla ilgili talepte bulunmuştu. Tüm bu girişimler sonucunda artık Körfez Ticaret Odasında dijital ehliyet hizmetlerinin verileceği haberi Meclis üyeleri ile paylaşıldı.

Yoğun geçen Meclis programı bir sonraki Meclis toplantısı tarihi belirlenerek sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751