banner2779
banner2752
banner2750

 Körfez Ticaret Odası İftarlarına Yoğun Katılım

Tüm oda üyelerinin katılım sağlayabilmesi için iki günde gerçekleştirilen iftar programına katılım oldukça yoğundu. Mustafa Efe Konferans Salonu’nda gerçekleşen iftarların ikinci gününde oda üyeleriyle birlikte protokol ve şehit aileleri de yer aldı.

 

Şehit Aileleri Baş Tacımızdır

Oda Başkanı Sibel Moralı, Meclis başkanı Güngör Ayhan ve oda yönetimi iftar davetine gelen kalabalığı kapıda güler yüzle karşılayarak, salonda yer gösterdiler. Her iki günde iftar davetine gelen konuklar, salonu tamamen doldurdular. Programın ikinci gününde yoğun katılım sebebiyle Mustafa Efe Konferans Salonu dışında da masalar kuruldu ve misafirler orada ağırlanmaya devam etti. Oda Başkanı Sibel Moralı iftar programına katılan tüm davetlilerle ilgilendi. Moralı iftar öncesi şehit ailelerinin masasında oturup sohbet etti ve “Sizler bizim baş tacımızsınız, iyi ki geldiniz ve bizi onurlandırdınız” diyerek teşekkürlerini sundu. İftar yemeği, okunan Kur’an Tilaveti ve dualarla başladı. Körfez Ticaret Odası Yönetimi, üyeleri, şehit aileleri ve protokol hep birlikte oruçlarını açtıktan sonra, çay ve kahve ikramı ile sohbet ettiler.

 

Ramazan Coşkusunu Çoğaltıyoruz

İftar sonrası kısa bir konuşma yapan Moralı, “Bugün aramızda bulunarak bizleri varlıklarıyla mutlu eden şehit ailelerimiz ve iftar programımıza icabet eden siz değerli Körfez Ticaret Odası üyelerimiz Sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının ön plana çıktığı onbir ayın sultanı Mübarek Ramazan ayını yaşamanın mutluluğu içerisindeyiz. İnancımızın ve kültürümüzün en güzel örneklerinin sergilendiği, şefkat, merhamet ve rızkın bol olduğu, gönüllerin coştuğu, ruhlarımızın arındığı bu anlamlı ay; Hepimiz için nefis muhasebemizi yapmak, paylaşmak, birlik ve beraberlik duygularını çoğaltmak, insani erdemlerimizi güçlendirmek için büyük fırsatlar sunmaktadır. Bugün gerçekleştirdiğimiz iftar programımızın da Birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmesini, gönüller arasında kurulan köprüleri egemen kılmasını Allah’tan niyaz ederim”dedi Ve bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını Mübarek Ramazan Ayı’nın bu tür davetlerle daha keyif verici olduğunu ramazan coşkusunun böyle kalabalıklarla paylaşıldıkça çoğaldığını belirti. Katılan tüm üyelere, şehit ailelerine ve protokole teşekkürlerini sundu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751