banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ TİCARET ODASI İLK TOPLANTISINI YAPTI
 KTO, Yeni Dönem Meclisi İlk Meclis Toplantısını Yaptı

Körfez Ticaret Odası (KTO) Mayıs ayı meclis toplantısı Meclis Başkanı Güngör Ayhan’ın başkanlığında Oda meclis salonunda gerçekleştirildi.

KTO Meclis Salonu'nda yapılan toplantıyı Güngör Ayhan yönetirken Bilal Atak ve Hamza Küpeli yardımcılıklarını yaptı.

Mayıs ayı meclis toplantısında açılış konuşması yapan Meclis Başkanı Güngör Ayhan, meclis üyeleri ve meslek komiteleri başkanlarına yeni dönemlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe Mayıs ayı meclis toplantısında ay içerisinde gerçekleşen faaliyetler hakkında sunum yapmasından sonra, “Seçim sürecini Odamıza yakışır bir şekilde tamamladık. Temsil ettiğimiz iş dünyasının onayı ve güveni ile hep birlikte yeni dönemdeki çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz. İlçemiz ve ülkemiz için üzerimize düşen görevi geçmişte de olduğu gibi, yine birlik ve beraberlik içinde laiği ile yapmaya devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

KTO Başkanı Efe, “Odalar Bölglerindeki Sorunları İlgililere İletmekle Yükümlüdürler.”

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, meclis toplantısında yaptığı konuşmada, “Odalar resmi ve rutin işlerinin dışında üyelerinin ticari yaşamını düzenleyerek kural ve kanunların hazırlanmasında, hem istihdam hem de katma değer üretmelerinde katkıda bulunmak gibi görevleri üstlenen kurumlardır.  Ayrıca bulundukları bölgede yaşanan sorunları tespit etmek ve bunların çözümü için ilgili birimlere bu tespitleri aktarmakla yükümlüdür. Bu doğrultuda bizler de çalışmalarımızı yönlendireceğiz.” dedi.

Körfez Ticaret Odası Komisyon Üyelerini Belirledi

Körfez Ticaret Odası meclis toplantısı devamında yeni yönetim hakem heyeti,  eksper heyeti, bilirkişi üyeleri, basın komisyonu, bütçe ve hesapları inceleme komisyonu üyelerini seçti. Yapılan oylama ile; 15 Meslek komitesinin başkanları hakem heyetliğine, Eksper hetei üyeleri, KTO Yönetim Kurulu Üyeleri bilirkişilik üyeliğine, Bahar Baykal, Veysel Şenol ve Mehmet Gümüş ise bütçe ve hesapları inceleme komisyonu üyeliğine seçildi.

Toplantı devamında ise Basın komisyonunda Meclis Başkanı Güngör Ayhan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Zımba ve Yönetim Kurulu Üyesi Veli Yıldız görevlendirilmek üzere seçildiler.

Komisyon üyeleri seçiminden sonra Meslek Komite Başkanları komitelerinin yaşadığı sorunlar hakkında sunum yaptı. 10. Meslek Komitesi Başkanı Yılmaz Sarıaslan, Denizciler komitesi olarak Yarımca sahilinde balıkçı barınağı yapılmasını  ve bunun için de gerekli girişimlerde bulunulmasını istediklerini açıkladı. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751