banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Körfez Ticaret Odası Körfez’in Lojistik Haritası Çıkarıyor

KÖRFEZ TİCARET ODASI-MARKA İŞBİRLİĞİ

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen Teknik destek projesi kapsamında Körfez ilçesinin önemli bir sorununa çözüm bulunması hedefleniyor. Körfez’in lojistik haritasının çıkarılması, Körfez Ticaret Odası lojistik sektörü üyelerinin katılımıyla sektörel sorunların değerlendirilmesi, Körfez lojistik sektörü fırsatlarının tanımlanması için swot analizinin yapılması, Körfez Ticaret Odası lojistik sektörü lobicilik faaliyetleri ve Körfez Ticaret Odası Lojistik Sektörü Faaliyetleri Stratejisine katkıda bulunulacaktır. Ortaya çıkan stratejinin hayata geçirilmesine yönelik aksiyon planı önerileri hazırlanarak Körfez’in önemli bir sorununa el atılmış olacak.

KÖRFEZ VERİLERİ BU PROJEDE TOPLANACAK

Proje kapsamında Körfez Ticaret Odası çalıştay yönetimi iş akışı oluşturularak kurumsal kapasitenin geliştirilmesine katkı sağlanacaktır. Körfez lojistik sektörü haritasının çıkarılması için Körfez Ticaret Odası ve Körfez deki ilgili kurumlardan veri toplanarak, veriler mevcut basılı-yazılı kaynaklardan ve sektörden derinlemesine mülakat yoluyla ve anketlerle toplanacaktır. Projede Araştırma faaliyetlerini Körfez Ticaret Odası’nın görevlendirdiği uzmanlar ve danışman birlikte yürütecek

KÖRFEZ’İN LOJİSTİK HARİTASININ ÇIKARILACAK

Bu çerçevede paydaş kurumlar ziyaret edilecek, sektör üyelerinin katılımıyla online toplantılar yapılacak ve çözüm önerileri tartışılacaktır. Gerekli veriler toplandıktan sonra bir swot analizi yapılacak, sektörün gelişimiyle ilgili öneriler geliştirilecek ve Körfez lojistik sektörü için bir sonuç raporu oluşturulacaktır. Bu kapsamda Körfez Ticaret Odası Lojistik Sektörü Stratejisi, lobicilik faaliyetleri ve aksiyon planı için önerilerde bulunulacaktır. Sektör toplantısı yönetimiyle ilgili tüm süreçlerin şematik olarak kodlandığı bir iş akışı Körfez Ticaret Odası’na kazandırılmış olacak.

PROJE KAPSAMINDA PAYDAŞ KURUM ZİYARETLERİ YAPILDI

Körfez Ticaret Odası ve MARKA işbirliği ile sürdürülen projenin ilk aşamalarından olan paydaş ziyaretleri Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Abdullah Baki Susam, Akademisyen Dr. Muhammet Bamyacı ve Oda Genel Sekreteri Berat Nas’ın katılımı ile gerçekleştirildi.  Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin Gübretaş Lojistik Operasyonlar Yöneticisi Ayhan Söğüt Doğu Marmara Gümrük ve Ticaret Müdürü Mehmet Ali Aslan, Beta Lojistik firması Bekir Şantay,  Evyaport Destek Hizmetler Müdürü Sedat Topuz bu kapsamda ziyaret edilerek proje detayları hakkında bilgilendirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826