banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Körfez Ticaret Odası Meclisinde Arabuluculuk Anlatıldı

Sunumda arabuluculuk sisteminin iş dünyasına faydaları anlatılırken Avukat Hüseyin Toksöz ‘’Vatandaşlarımızda, öncelikle arabulucuya giderek sorunları çözme yetisini geliştirmemiz lazım. Kendilerinin çözeceği ve kendi kararlarını kendilerinin vereceği bu sitemleri teşvik etmeliyiz’’ dedi


Maddi ve Manevi Kayıplar Son Bulacaktır

Konuşmasında, pek çok konuda zaman zaman taraflar arasında itilaflar yaşanmakta olduğuna dikkat çeken Avukat Hüseyin Toksöz “Özellikle çalışma hayatını ilgilendiren dava süreçlerinin karara bağlanması uzun sürmekte ve sıkıntılı durumlar devam etmektedir. 1 Ocak 2018’de yürürlüğe giren kanunla, iş uyuşmazlıklarında, arabuluculuk sistemi dava şartı haline gelmiştir. Uzun yargılama süreleri nedeniyle yıllarca uğraşılan iş davaları, arabuluculuk sistemi ile büyük oranda çözüme kavuşturulacak, böylece maddi ve manevi kayıplar son bulacaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826