KÖRFEZ TİCARET ODASI'NDA EKİM AYI MECLİSİ YAPILDI

MORALI ‘’Tütünçiftlik Viyadükaltı trafik sorunu çözmek için gerekli görüşmeleri yapıyoruz

Ekim Ayı meclis toplantısında konuşan Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sibel MORALI ‘’UKOME’den Tütünçiflik viyadükaltını keşif için Odamıza iki yetkili geldi ve Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte sorunlar yerinde inceledi. İncelemeleri yaptıktan sonra sorunun çözümü için ulaştırma daire bakanı Ayşegül YALÇINKAYA’nın incelemesi gereken bir konu olduğuna karar verildi. Hiç vakit kaybetmeden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Ayşegül Hanımdan randevu talep ettik ve görüşmeye gittik. Yaptığımız ziyarette ekibiyle birlikte hazırlanan görseller üzerinden gerekli açıklamaları bizlere ilettiler. %50’lik bir kısmın tamamlandığını ve bu sorunu çözmek için uğraşacaklarını söylediler. Körfez Ticaret Odası olarak ilçemiz için ciddi önem teşkil eden bu konunun üzerinde ivedilikle duracağımız ve takipçisi olacağımızı buradan bir kez daha belirtmek isterim’’ dedi.

Katar’la ilgili çok önemli görüşmeler var

Geçtiğimiz günlerde Körfez Ticaret Odası’nı ziyaret eden Katar Icisleri Bakanligi Genel Sekreter Müşaviri Aya CHEHADE’nin Körfez Ticaret Odası’nı ziyaret ettiğini ve bu ziyaretten sonra pek çok gelişmenin olduğunu vurgulayan Moralı’’ Ziyarette odamız ilçemiz ilimiz ve hatta ülkemiz için faydalı olabilecek pek çok konu görüşüldü. Hatta bu ziyaret sadece bir oda ziyareti olarak kalmadı Katar’da pek çok organizasyon hali hazırda devam etmekte ve benimde katılacağım programların düzenlemesi yapılmakta Kasım başı itibariyle gerçekleştireceğim Katar ziyaretinde pek çok görüşmeler gerçekleştirip ülkemiz için güzel işler yapacağıma, Körfez Ticaret Odası’nın adının pek çok platformda duyuracağıma emin olabilirsiniz’’ dedi.

Bilim Sanayi il Müdürlüğü’nden Körfez Ticaret Odası’nda Ar-Ge Semineri

Körfez Ticaret Odası Ekim Ayı meclis Toplantısı’na Bilim Sanayi İl Müdürü İlhan AYDIN misafir oldu Bilim Sanayi İl Müdürlüğü’nden gelen müdürlerin sunum yaptığı meclis toplantısında Firmalarda Ar-ge Birimleri ve çalışmalar konulu bir seminer yapıldı. Seminerde Ar-Ge ve Yenilik Faaliyetleri ile Tasarım Faaliyetleri Kapsamında Yapılan Harcamalar, Ar-Ge ve Tasarım Merkezlerine Sağlanan Ek İstisnalar, Başvuru ve İzleme Süreçleri, Araştırma, Geliştirme ve Tasarım Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun, Ulusal ve uluslararası kurumlarca desteklenen Ar-Ge projeleri, Herhangi bir kamu kurumundan destek alınmadan öz kaynaklarla geliştirilen Ar-Ge projeleri gibi konularda bilgilendirmeler yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817