Körfez Ticaret Odası TOBB Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerinde
 Körfez Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, Meclis Başkanı Güngör Ayhan ve meclis üyeleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından 21-22-23 Kasım 2014 tarihlerinde düzenlenecek olan Meclis Üyeleri bilgilendirme toplantısına katılacaklar.

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, Ankara’da TOBB Birlik merkezinde düzenlenecek toplantıya Meclis üyelerinin katılımının yoğun olacağını belirterek, “3 gün sürecek eğitim programında TOBB’un kurumsal yapısı, iştirakleri, dünya ekonomisini etkileyen küresel trendler, etkili yönetim becerileri, yönetim fonksiyonları ve sosyal medya yönetimi gibi konular anlatılacak. Bizler için faydalı olacağına inanıyorum.” açıklamasında bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817