banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ TİCARET ODASI YILIN İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
 Körfez Ticaret Odası (KTO) Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Meclis Başkanı Güngör Ayhan’ın yönettiği toplantıda, Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, Oda faaliyetleri ile gündemdeki konuları değerlendirdi.

Ocak ayı meclis toplantısı açılışı öncesinde Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe ve Meclis Başkanı Güngör Ayhan Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığına seçilen KTO Meclis Üyesi Bahar Baykal’ı Oda yönetimi adına tebrik etti.

KTO Meclis ve meslek komiteleri üyelerinin katılımının da yoğun olduğu toplantı 2014 yılının faaliyetlerinin gözden geçirilmesi ve 2015 yılı programının değerlendirilmesi ile başladı.

Son dönemdeki ekonomimizdeki gelişmeleri de değerlendiren KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, ”2015 Yılında; ülkemiz B20 ve G20 Dönem Başkanlıklarını yürütecek. Dünya ekonomileri için detaylı bir strateji yaratmak amacıyla Dünya Ekonomik Forumu toplantılarına TOBB Başkanımız Sayın M. RifatHisarcıklıoğlu katıldı. Kendisi aynı zamanda B20 Dönem Başkanlığı görevini de yürütüyor. Bunun bizler için de bir şans olduğunu düşünüyoruz. Düzenlenecek toplantılarda da KOBİ’lerin sorunları ve istihdam konularının da ele alınacağını sizlerle paylaşmak isteriz.” dedi.

Başkan Efe, Körfez ilçeye üniversitenin bir bölümünün gelmesi için her fırsatta girişimlerde bulunulduklarına değinerek, “ Körfez ilçemize üniversitemizin lojistik sektörü üzerine bir bölümün gelmesini çok istiyoruz. İlçemizde bunun için uygun yerler var. Biz bu çalışmaların en kısa sürede tamamlanmasını Körfez halkı olarak istiyoruz.” açıklamasında bulundu.

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, “2015 yılında KTO üyelerimizin işlerinde bolluk ve bereket temenni ediyor; yeni yılın ülkemiz, milletimiz, şehrimiz ve üyelerimiz için hayırlar getirmesini diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751