banner2779
banner2752
banner2750

 KÖRFEZ TİCARET ODASI'NDA SEÇİM HEYECANI BAŞLADI

KTO Meclis toplantısı, Başkan Vekili Sedat Zımba’nın başkanlığında, Meclis Başkanı Güngör Ayhan, yardımcıları Bilal Atak, Hamza Küpeli yönetiminde İstiklal Marşı okunarak başladı. Eylül ayı hesap ve faaliyetlerin okunup oylanmasından sonra konuşan Oda Başkan Vekili Sedat Zımba, birlik ve beraberlik çağrısı yaparak, ‘’Başarılı olmamız ve sorunlarımızı iletebilmemizin tek yolu beraberlik içinde olmamızdan geçer. Kendi içinde sorunları olduğu gözlenen odayı kimse dinlemez. Önümüzdeki 2 ay çok önemli. Akraditasyon denetlemesi için çalışmalı ve çok iyi tablo çizmeliyiz. 22 Kasım’da iç paydaş, 13 Aralık’ta da dış paydaş toplantılarını katılımla yaparak çalışalım. 3 Kasım Perşembe günü meclis üyeleri toplanarak seçim yapacaklar. Bu seçimde 2 asil, 9 yedek Meclis Yönetimi için isimler seçilecek. Seçimlerin çok iyi bir havada ve tam katılımla yapılmasını bekliyoruz’’ dedi.

Toplantıda, Sedat Zımba’nın bıraktığı Basın Komisyonu için Bahar Baykal seçilirken, uzun zamandır görev yapan Ayça Ekinci’nin görevi de oylandı ve oy birliği ile kabul edildi. Yine, Mustafa Gülcan’ın bırakmasıyla boşalan Hesap İnceleme Komisyonuna da Adem Çakır seçildi.

Adaylıklar açıklandı

Toplantı bitiminde söz alan Ali Çakır ve Doğan Bozkurt, 3 Kasım’da meclis yönetimi için aday olduklarını açıkladılar. Çakır ve Bozkurt, odanın daha iyi olması ve birlik-beraberlik sağlanması için aday olduklarını söylediler.

‘’Demokrasi’’ filmi

TOBB tarafından hazırlanan ve 15 Temmuz gecesi başlayan darbe girişimi ile sonrasındaki çalışmaları ve hükümete verilen destekleri anlatan, ‘’Demokrasi’’ adlı kısa film meclis yönetimi ve üyelere izlettirildi. Film bitiminde yönetim ve üyeler gösterilen çabaları ve Türk halkını alkışladılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751