Körfez Ticaret Odasında Sertifika töreni

Körfez Ticaret Odası (KTO) ve Körfez İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün işbirliğinde, ekmek üretiminde, dağıtımında ve satışında çalışan tüm personelin hijyen eğitimi almasına ilişkin zorunluluk getirilmesi nedeniyle Körfez Ticaret Odası salonunda verilen Hijyen Eğitimi’ne katılıp belgelerini almaya hak kazanan katılımcıların sertifikaları yapılan törenle teslim edildi.

 

Körfez Ticaret Odası meclis salonunda düzenlenen Gıda Hijyen Eğitimi sertifika teslim törenine Körfez ilçe Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, Körfez Belediyesi Başkan Yardımcısı Musa Yüksel, Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, Kocaeli İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Mustafa Demirbaş, Körfez ilçe Tarım, Gıda ve Hayvancılık Müdürü Semra Koşumcu, Körfez Ticaret Odası Meclis Başkan Vekili Vahit Eryılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Çakır, Mehmet Akbulut, Hasan Yazıcı, Erdoğan Bozkurt ve KTO Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Bahar Baykal ile Oda üyeleri katıldı.

 

Körfez Ticaret Odası’nda düzenlenen sertifika teslim töreninde açılış konuşmasını yapan KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe eğitime gösterdikleri ilgi için katılımcılara teşekkür ederek, ““Türk Gıda Kodeksi Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Tebliği ” 2 numaralı ekinin 10.maddesi gereğince, “Ekmek üretiminde, dağıtımında ve satışında çalışan ve fırınların uzantısı olmayan ekmek satış yerlerindeki ekmek satışı yapan personelin gıda hijyeni ile ilgili konularda eğitilmesi” yükümlülüğü getirilmişti. Bu amaçla Odamız ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Körfez İlçe Müdürlüğü işbirliğinde Odamız üyesi ekmek üretim ve dağıtım işletmesi çalışanlarına yönelik olarak “Gıda Hijyeni” eğitimi gerçekleştirildi. Sertifikalarını almaya hak kazanan 185 katılımcıyı Odamız adına tebrik ediyorum. ” dedi.

Sertifika töreni devamında katılımcılara yönelik bir konuşma yapan Kocaeli İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Mustafa Demirbaş ise, “Hijyen eğitimi, özellikle ekmek üretimi ve satışı ile ilgilenen herkesin kesinlikle alması gereken bir eğitim. Ekmek, hepimizin sofrasına gelen bir üründür.  Ekmeğin sofranıza daha sağlıklı, daha hijyenik bir şekilde gelmesi açısından bu eğitim çok önem arz ediyor. Burada öğrendiğiniz bilgileri meslek hayatınızda doğru bir şekilde uygulama görevi sizlere düşüyor.” açıklamalarında bulundu.

Katılımcılara sertifikalarının dağıtılması ile tören sona erdi.







 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817