Körfez Ticaret Odası’ndan KaymakamDr.Hasan Hüseyin Can’a Ziyaret
 Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, Meclis Başkan Yardımcısı Bilal Atak, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Zımba, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Genç, Veli Yıldız, Erkan Çağlayan, HetemKarahancı, Meclis Üyeleri Kemal Uygun, Mehmet Salmaş ve Veysel Şenol Körfez Kaymakamlığı görevine atanan Dr.Hasan Hüseyin Can’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Körfez Ticaret Odası olarak ilçenin ve ülkenin kalkınması adına ellerini her türlü taşın altına koymaya hazır olduklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe şunları ifade etti; “Sayın kaymakamımız ile inşallah ilçemizin ve ülkemiz açısından güzel bir çalışma dönemi geçiririz. Sayın kaymakamımızdaki çalışma azmi ve yol gösterişi ben şimdiden hissettim, bundan dolayı faydalı çalışmalar yapacağımız kanaatindeyim. Körfez Ticaret Odası olarak birçok faaliyetler içerisindeyiz. Odamıza kayıtlı bulunan üyelerimize ve ilçemizin sosyal hayatına katkı sağlamak için çalışmalarımız hız kesmeden devam etmektedir. İlçemizdeki kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte sürekli işbirliği içerisindeyiz. Ben bu vesile ile şahsım ve Körfez Ticaret Odası adına Sayın Kaymakamımız Dr.Hasan Hüseyin Can’a yeni görevinde başarılar diliyorum dedi.

Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can ise, “Öncelikle Körfez Ticaret Odası’nın yapmış olduğu ziyaret için teşekkür ediyorum. İlçemizde bulunan kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları yapacağımız çalışmalar ve faaliyetler için bizim için çok önemli. Temennimiz o ki bu diyalogla Körfez’e önemli hizmetler olarak geri dönecek.” açıklamasında bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817